,

Liceul Tehnologic “Matei Basarab” și-a etalat oferta educațională pentru anul școlar 2023-2024

Liceul Tehnologic “Matei Basarab” și-a etalat oferta educațională pentru anul școlar 2023-2024
Liceul Tehnologic “Matei Basarab” și-a etalat oferta educațională pentru anul școlar 2023-2024.
Calificări precum: tehnician designer vestimentar, tehnician în activități de comerț și tehnician mecanic pentru întreținere și reparații sunt opțiunile pentru tinerii care care doresc să le urmeze în anul școlar care tocmai stă să înceapă.

Înscrieri pentru învățământul seral și școala de maiștri

” Cei care au 18 ani sau care vor împlini 18 ani la începutul anului școlar 2023-2024 pot opta să-și continue studiile liceale la Liceul Tehnologic Matei Basarab Caracal.
În anul școlar 2023-2024 în Oferta educațională avem:
Clasa a IX-a seral- Tehnician designer vestimentar (pentru cei care au finalizat clasa a VIII a sau programul A doua șansă).
Clasa a XI-a seral- 2 calificări din care puteți alege (pentru cei care au finalizat clasa a X a liceu sau clasa a XI-a Școală profesională).
Școala de Maiștri- calificarea Maistru mecanic- pentru cei care au finalizat clasa a XII-a liceu sau a XIII-a seral” – se arată în comunicat.
Dosarul de înscriere: copie Carte de identitate, copie Certificat de naștere, copie ultimul Act de Studii
Pentru detalii privind înscrierea puteți suna la numărul de telefon 0249/514381 sau puteți veni la sediul liceului în str. ALEEA 1 DECEMBRIE 1918, nr. 4, Caracal” – se arată în comunicat.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories