,

Liviu Mitroi, director Liceul Teoretic “Mihai Viteazul”: “Suntem în careul de ași, unul dintre cele mai bune licee din județul Olt”

Liviu Mitroi, director Liceul Teoretic “Mihai Viteazul”: “Suntem în careul de ași, unul dintre cele mai bune licee din județul Olt”

Liviu Mitroi, director Liceul Teoretic “Mihai Viteazul”: “Suntem în careul de ași, unul dintre cele mai bune licee din județul Olt”.

Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” din Caracal, ca în fiecare an, în această perioadă este în centrul atenției datorită rezultatelor excepționale ale elevilor care învață și se pregătesc aici pentru ceea ce înseamnă, mai departe, drumul lor în viață.

Astăzi, am avut onoarea si prilejul să vorbim cu Liviu Mitroi,  directorul liceului caracalean care an de an se află în TOP 3 , în județul Olt,  când vine vorba de Bacalaureat.

Liviu Mitroi: “Este o mândrie că ținem steagul sus la nivel  județean și  național”

Domnia-sa ne-a prezentat câteva date statistice despre ceea ce înseamnă Liceul Teoretic Mihai Viteazul, pe care, de ani buni îl păstorește, la cel mai înalt nivel.

“Sunt bucuros, mulțumit de rezultate. Cum v-am obișnuit suntem încă în careul de ași, unul dintre cele mai bune licee din județul Olt.

Este o mândrie pentru mine ca și director al acestei unități de învățământ. Cred că și pentru Caracal și caracaleni este o mândrie că ținem steagul sus la nivel de județean și  național. 

Buga Bianca, clasa XII-a, 9,93 cea mai mare medie din județul Olt la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” din Caracal 

Fără lipsă de modestie avem cea mai mare medie din județul Olt obținută la examenul de Bacalaureat de către eleva  Buga Bianca de la clasa XII-a,  media 9.93 la Bacalaureat. 

Avem trei note de 10 la Limba și literatura română, 13 note de 10 la Istorie, 5 note de 10 la Fizică, 6 note de 10 la Matematică, 8 note de 10 la Anatomie, 5 note de 10 la Geografie. Avem primele medii din județul Olt, 9,93 prima medie, urmeaza 9,90, 9,83, 9,76, 9,70.”, a declarat Liviu Mitroi, directorul LTMV pentru andinews.ro.

Tot domnia-sa a ținut să precizeze:

“In ceea ce privește nota maximă, zece,  care nu a fost obținută de niciun elev din județul nostru în acest an, nu este nimic de comentat. Acestea sunt rezultatele.

Nu cred că există o regulă generală care trebuie să o comparăm cu alte forme de învățământ sau alți ani. Intotdeauna liceul nostru, indiferent de cine va fi director, este pregătit să primească cu porțile deschise, brațele deschise, “bobocii” din clasa a-IX-a. 

Liviu Mitroi : “Noi, corpul profesoral,  suntem ca un ceas, funcționăm dacă toate rotițele se învârt”

Avem un corp profesoral foarte bun, serios și implicat.  Țin să le mulțumesc pe această cale, în mod deosebit, colegilor mei  profesori, dar nu în ultimul rând părinților și elevilor , cât și personalului nostru auxiliar și nedidactic, fără de care nu am putea să avem aceste rezultate remarcabile. 

Noi suntem ca un ceas, funcționăm dacă toate rotițele se învârt. In momentul de față nu avem probleme în ceea ce privește corpul profesoral, majoritatea cadrelor didactice sunt profesori titulari și în cea mai mare măsură sunt profesori cu experiență cu gradul didactic unu”. 

Liviu Mitroi: “2023, un an atipic, un an venit după o pandemie care și-a pus amprenta și o grevă prelungită”

Directorul Liceului Teoretic “Mihai Viteazul” a ținut să felicite elevii pentru rezultatele excepționale de la Bacalaureat cât și cadrele didactice care s-au ocupat de aceștia, deși anul 2023 a fost unul greu venit după o pandemie și o grevă prelungită.

Cu toate aceste impedimente întreg personalul instituției de învățământ a avut toleranță și maestrie pentru a putea duce la capăt acest an.

“In primul rând felicit elevii pentru rezultatele bune, foarte bune și chiar excepționale obținute la acest examen de bacalaureat 2023.  Felicit și mulțumesc în același timp colegilor mei profesori care s-au implicat în pregătirea lor, cu toate că a fost un an greu, un an atipic, un an venit după o pandemie care și-a pus amprenta, o grevă prelungită, dar cu toate acestea am făcut față, am avut destulă toleranță, măestrie să o ducem la capăt acest an greu pentru toți nu doar pentru liceul nostru”, a conchis acesta.

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories