Florin Barbu, ministru Agriculturii, prompt cu fermierii! Au fost deja rezolvate problemele acestora prin publicarea ordinului în Monitorul Oficial

Florin Barbu, ministru Agriculturii, prompt cu fermierii! Au fost deja rezolvate problemele acestora prin publicarea ordinului în Monitorul Oficial.
Florin Barbu, ministru Agriculturii a fost prezent la Congresul fermierilor pe anul 2023.
Intâlnirea a fost una plină de satisfacții , având în fața sa zeci de fermieri, oameni cu experiență în agricultură alături de care a discutat problemele din teren și care vor fi transpuse în viitorul apropiat în acte normative.

Florin Barbu: “Am identificat anumite probleme pe care le întâmpinau crescătorii de ovine”

Potrivit demnitarului s-au identificat anumite probleme pe care le întâmpină adeseori crescătorii de ovine, dar și fermierii pentru care plata subvenției de la APIA nu putea fi efectuată din cauza unor neclarități din legislație.
Din discuțiile avute, am identificat anumite probleme pe care le întâmpinau crescatorii de ovine, precum și fermierii pentru care plata subvenției de la APIA nu putea fi efectuată din cauza unor neclarități din legislație.
Le-am transmis tuturor că acestea au fost deja rezolvate prin publicarea Ordinului nr. 80/2023, în Monitorul Oficial”. 
De asemenea tot în cadrul acestei întâniri s-au dezbătut și problemele din industria laptelui, programul Tomata și problemele legumicultorilor.
“Am dezbătut și problemele din industria laptelui, Programul “Tomata” și problemele legumicultorilor, am vorbit despre continuarea investițiilor în reabilitarea întregului sistem de irigații, dar și despre lansarea unei scheme de ajutor pentru achiziționarea de echipamente pentru irigații.
Foto: Florin Barbu, ministru Agriculturii, pagina de facebook
Eu le mulțumesc pentru invitație și pentru un început de săptămână în forță, cu “Forța Fermierilor”, îl felicit pe Vlad Macovei pentru organizarea acestui eveniment și îi asigur pe toți fermierii de tot sprijinul meu!
Numai împreună putem lucra eficient și putem dezvolta agricultura românească!” a conchis Florin Barbu, ministru Agriculturii, pe pagina de facebook.

 

 

Conform CV-ul său, Florin-Ionuţ Barbu s-a născut la 4 septembrie 1980, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, specializarea Marketing la Universitatea din Craiova, în 2003 şi are studii de masterat la Academia de Studii Economice, Bucureşti, în 2007.

 

A obţinut titlul de doctor în economie la Universitatea din Craiova, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, în 2015.

 

De asemenea, a deţinut funcţiile de inspector specialitate (2005-2006), şef Serviciu Constatare, impunere, control persoane fizice şi juridice (2006-2007) şi director (2007-2010) în cadrul Direcţiei Venituri din Primăria Slatina, apoi director economic la Primăria Slatina (2010-2014), director general la Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) (2014-2020) şi director la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară OLT- ECO (2020).

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *