Buga Bianca, o fată excepțională a Liceului Teoretic “Mihai Viteazul”. Media 9,93 la Bacalaureat, cea mai mare din județul Olt

Buga Bianca, o fată excepțională a Liceului Teoretic “Mihai Viteazul”.  Media 9,93 la Bacalaureat, cea mai mare din județul Olt

Buga Bianca, o fată excepțională a Liceului Teoretic “Mihai Viteazul” Media 9,93 la Bacalaureat, cea mai mare din județul Olt.

Ca de fiecare dată, Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” este numărul unu în municipiul Caracal în ceea ce privește examenul maturității.

Și în acest an rezultatele vorbesc de la sine. Medii și note care cu greu pot fi bătute în viitorul apropiat de alte instituții de învățământ.

Anul acesta liceul a obținut cea mai mare medie din județ 9,93 la Bacalaureat prin munca intens susținută de Buga Bianca, o fată excepțională din toate punctele de vedere care cu ajutorul cadrelor didactice, dar și a dlui. director Liviu Mitroi,  au dus la rezultatele excelente din ultima vreme.

Noi, cei de la andinews.ro,  așa cum v-am obișnuit în ultima perioadă, am reușit să vă captăm atenția și să reușim să vă aducem exclusivități.

Buga Bianca: “Am fost sprijinită  de profesorii de la școală și de către domnul director, Liviu Mitroi,  care a fost alături de noi pe tot parcursul celor patru ani”

Buga Bianca, eleva de excepție a Liceului Teoretic Mihai Viteazul, a avut amabilitatea de a ne acorda câteva impresii despre trăirile sale, dar și ale părinților săi, din timpul examenului maturității.

“Mă așteptam la acest rezultat pentru că am muncit foarte mult. Am fost sprijinită  de profesorii de la școală și de către domnul director, Liviu Mitroi,  care a fost alături de noi pe tot parcursul celor patru ani.

[metaslider id=3277]

Pe de altă parte  și profesorii de la meditații știu cât de mult am muncit și  așteptau oarecum acest rezultat. Subiectele în sine nu mi s-au părut grele. Au fost abordabile, mi-au plăcut majoritatea lor”, a declarat Bia, pentru andinews.ro

Buga Bianca: “Mi-a plăcut Matematica și la liceu am dezvoltat o pasiune pentru această materie, cât și pentru Fizică” 

Tot Bianca a mai afirmat:

“Vreau să urmez facultatea de Automatica din cadrul Politehnicii din București. Intotdeauna mi-a plăcut Matematica și la liceu am dezvoltat o pasiune pentru această materie, cât și pentru Fizică. 

Pasiunea mi-a fost insuflată de d-na profesor Monica Stancu care m-a ajutat enorm și m-a făcut să îmi placă această materie.

Astfel mi-am dat seama  că acest lucru vreau să-l fac pe viitor în domeniul acesta real”. 

Mulțumirile către părinți , dar și către profesori, au venit firesc și natural de la un suflet sensibil și de o foarte mare calitate umană.

“Vreau să le mulțumesc din suflet părinților mei pe care îi iubesc mult pentru că m-au susținut din toate punctele de vedere și au crezut în mine, chiar și atunci când nici eu nu mai credeam și cred cu siguranță că au avut mai multe emoții decât mine, la un moment dat, pentru că eu intram în sală și vedeam subiectele și mă deconectam, dar ei fierbeau până în ultima secundă.  Și de asemenea profesorii, d-na dirigintă care la  fiecare probă ne aștepta afară și ne lua în brațe pentru a ne susține”, a declarat aceasta.

Buga Bianca: “Am facut-o pentru mine și vroiam să fiu mândră de mine, să mă autodepășesc” 

“Cum este să fiu prima pe județ? Normal, mă bucur. In același timp nu am muncit atât pentru că vreau să fiu prima sau mai bună decât x sau y, pur si simplu am facut-o pentru mine și vroiam să fiu mândră de mine și am realizat acest lucru, să mă autodepășesc și zic că am reușit, însă mereu se poate și mai bine”,  a conchis Bianca.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories