,

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a semnat ordinul de prelungire a proiectelor prin PNDR cu încă doi ani

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a semnat ordinul de prelungire a proiectelor prin PNDR cu încă doi ani
Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a semnat ordinul de prelungire a proiectelor prin PNDR cu încă doi ani.
Zilele trecute a fost semnat ordinul de prelungire cu doi ani a perioadei de implementare a proiectelor derulate prin PNDR 2014-2020 în baza legislației europene.
Numai puțin de 3269 de proiecte sunt în derulare, în diferite stadii de execuție, pe care cei de la AFIR asigură finanțarea din PNDR 2014-2020.iar prin prelungirea duratei de excuție, numărul de investiții realizate și multe alte lucruri vor crește.
Detalii mai multe au fost postate chiar pe pagina de facebook a lui Florin Barbu, ministrul Agriculturii.
Am semnat, azi, ordinul de prelungire cu doi ani a perioadei de implementare a proiectelor derulate prin PNDR 2014-2020, în baza legislației europene.

3269 de proiecte prin PNDR, până în acest moment

În acest moment, sunt în derulare 3269 de proiecte, în diferite stadii de execuție, pentru care AFIR asigură finanțarea din PNDR 2014-2020, iar prin prelungirea duratei de execuție, numărul de investiții realizate, dar și gradul de absorbție a fondurilor alocate vor crește”.
De asemenea demnitarul informează faptul că a avut o întâlnire cu beneficiarii investițiilor pentru a-i informa și pentru a preîntâmpina problemele apărute în implementarea acestor proiecte importante.
Am avut și o întâlnire cu beneficiarii investițiilor, atât pentru a-i informa, dar și pentru a afla ce probleme întâmpină în implementarea acestor proiecte importante pentru dezvoltarea zonei rurale și a agriculturii românești.

Florin Barbu: “Fondurile europene sunt vitale pentru fermierii români și nu vom pierde niciun euro”

Așa cum am spus, fondurile europene sunt vitale pentru fermierii români și nu vom pierde niciun euro care poate contribui la modernizarea fermelor și dezvoltarea satului românesc”, a relatat ministrul Agriculturii.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories