Ion Doldurea: “După 50 de ani strada Nicolae Ursu Horia va fi asfaltată având toate condițiile: apă, canal și gaze”

Ion Doldurea: “După 50 de ani strada Nicolae Ursu Horia va fi asfaltată având toate condițiile: apă, canal și gaze”.

Caracalul renaște cu fiecare zi care trece. Lucrările se realizează la foc continu și oamenii încep să aibă ușor, ușor, condițiile necesare ce trebuiau realizate cu mult timp în urmă.

După strada Craiovei și Elena Doamna, astăzi, a venit rândul străzii Nicolae Ursu Horia, o stradă care niciodată nu a fost asflatată ,astfel încât, locuitorii să poată circula în condiții civilizate.

Pe această stradă se va turna covor asflatic și se vor realiza și cele două trotuare aferente străzi. Până la 1 octombrie anul acesta locuitorii de pe această stradă vor circula și vor avea apă, canal și gaze.

Anunțul a fost postat pe pagina oficială de facebook a Primăriei Caracal în urmă cu câteva minute

“Ne aflăm pe strada Nicolae Ursu Horia. Este una din primele străzi pe care le modernizăm. Este o stradă care nu a avut niciodată asfalt, iar acum după ce am băgat rețeaua de apă și de canal s-au făcut toate branșamentele la toate locuințele de pe această stradă.

Venim și consolidăm strada, după care îi punem covor de asfalt și realizăm și cele două trotuare. Așa că strada aceasta până la 1 octombrie va fi o stradă pe care locuitorii vor circula , vor avea canal, apă  și gaze și nu va mai fi nevoie să spargem nici conducte, nici oamenii să-și facă branșamente pentru că nu le-au făcut la vremea respectivă.

Prin acest proiect branșamentele sunt asigurate , sunt făcute la fiecare poartă în parte și cu ocazia aceasta ,eu zic că,  am rezolvat o problemă pe care oamenii o au de peste 40-50 de ani”, a declarat Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *