Marius Oprescu, presedintele Consiliului Judetean Olt, vine în întâmpinarea elevilor cu microbuze electrice

Marius Oprescu, presedintele Consiliului Judetean Olt, vine în întâmpinarea elevilor cu microbuze electrice.
Președintele Consiliului Județean Olt a semnat cu Ministerul Educației contractul de finanțare nerambursabilă pentru proiectul ”Achiziție microbuze electrice pentru elevii școlilor din județul Olt” potrivit siteului Gazeta Oltului. 

35 de milioane de lei, valoarea proiectului finanțat prin PNRR

Investiția, de peste 35 de milioane lei, este finanțată în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15: Educație și prevede achiziția a 20 de microbuze electrice pentru elevii localităților:
Balș, Piatra-Olt, Corabia, Fărcașele, Studina, Perieți, Obârșia, Gostavățu, Ianca, Brebeni, Valea Mare, Rotunda, Movileni, Bobicești, Morunglav, Vitomirești, Dobrosloveni, Sprâncenata, Pleșoiu și Izvoarele.
Beneficiarii finali ai proiectului  vor asigura mentenanța și vor amplasa o stație de încărcare.
CJ Olt nu este la prima abatere de acest gen. Ori de câte ori au ocazia vine în întâmpinarea elevilor și locuitorilor din județul Olt.
De asemenea CJ Olt a avizat în urmă cu ceva vreme un proiect ce vizează digitalizarea activității Spitalului Județean din Slatina.  Valoarea acestuia se ridică la suma de 4 milioane de lei.
“A fost lansată măsura de digitalizare pe Sănătate, tot prin PNRR , iar noi am aprobat indicatorii acestui proiect, urmând ca, în perioada următoare, să și depunem acel proiect, pe măsură deschisă” a declarat Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.
.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *