Lui Gigel Ştirbu “i se rupe” de hotărârea lui Nicolae Ciucă pentru un nou mandat la Camera Deputaţilor

Lui Gigel Sorinel Ştirbu “i se rupe” de hotărârea lui Nicolae Ciucă pentru un nou mandat la Camera Deputaţilor.

Practic, deputatului, “i se rupe” de decizia luată de seful său ierarhic Nicolae Ciucă, pe linie de partid, şi îl pune pe amicul său Ion Emanuel-Oproiu, fostul subprefect, să candideze din partea PNL Olt la Consiliul Judeţean.

Faptul este deja obişnuit în judeţul Olt, de peste 20 de ani, acest personaj grotesc, poarta vesta roşie sub cea galbenă pentru un nou mandat la Camera Deputaţilor din Parlamentul României.

Biroul Permanent Judeţean al PNL Olt a aprobat, în şedinţa de seara trecută, desemnarea directorului Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL), Ion-Emanuel Oproiu, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Gigel Sorinel Ştirbu nu va candida, cel mai probabil de frica unei înfrângeri ruşinoase, în ciuda unei decizii luate de de Biroul Politic al partidului la nivel central  care îi obligă pe președinții de organizații să-și asume candidaturile fie pentru primării fie pentru consiliile judeţene.

„Dacă în sondajul de opinie, unul dintre colegii noştri este mult mai bine plasat în opţiunile electoratului… Eu n-am de unde să ştiu, dacă sondajul spune că există un alt coleg cu o notorietate mult mai bună şi mult mai mare, atunci partidul va putea lua în calcul o astfel de candidatură. Problema este ca acel coleg să şi îşi dorească să candideze. Sunt mai multe variante”, declara Gigel Sorinel Ştirbu, în luna februarie.

 

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *