Gigele, nici nu ştii cât de mic ai început să devi! Liviu Voiculescu, fostul preşedinte PNL Olt, s-a alăturat social-democraţilor

Gigele, nici nu ştii cât de mic ai început să devi! Liviu Voiculescu, fostul preşedinte PNL Olt, s-a alăturat social-democraţilor. Acesta a ales să facă politică şi administraţie în cadrul echipei PSD Olt. 
De asemenea el respinge ferm tacticile subversive şi lipsite de scrupule “brătafilor” din PNL Olt, doar o dată la patru ani pentru a-şi asigura sinecuri personale, fără a oferi vreun proiect viabil pentru viitorul comunităţii.
Comunicatul a fost postat în urmă cu câteva minute pe pagina de facebook a PSD Olt: 
Fostul președinte al PNL Olt, Liviu Voiculescu, a ales să facă politică și administrație în cadrul echipei PSD Olt.
În același timp, el respinge ferm tacticile subversive și lipsite de scrupule ale celor care conduc PNL Olt, doar o dată la patru ani, pentru a-și asigura sinecuri personale, fără să ofere vreun proiect viabil pentru viitorul comunității” se arată în comunicat.
În urma neînțelegerilor cu “brătaful” Gigel Sorinel Ştirbu,  senatorul Liviu Voiculescu, președinte al acestei filiale, anunţa ca demisionează din funcție. Anunțul a fost făcut la aceea vreme de politician chiar pe pagina sa personală de Facebook.

“Dacă demisia mea din funcția de președinte al filialei Olt a PNL este condiția sine qua non pentru ca lucrurile să se reașeze pe un făgaș politic detensionat în interiorul echipei, fac astăzi (luni, 23 octombrie 2023 n.r.) acest pas înapoi cu bunăvoie. Este un act de responsabilitate pe care mi-l asum ”

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *