Marius Aliman şi Ion Doldurea, echipă pentru strângerea vegetaţiei uscate din zona Deveselu

Marius Aliman şi Ion Doldurea, echipă pentru strângerea vegetaţiei uscate din zona Deveselu.

Candidatul PSD Olt la primăria Deveselu şi primarul municipiului Caracal au participat în cursul acestei dimineţi la o acţiune de curăţire a cartierului Aviatorilor din comuna Deveselu, judeţul Olt.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul voluntarilor care au dorit a da o mână de ajutor viitorului primar al comunei.

“Am participat în această dimineață la strângerea vegetației uscate din cartierul Aviatorilor. Mulțumesc voluntarilor care au participat la această acțiune! De asemenea, mulțumesc domnului primar Ion Doldurea pentru sprijinul acordat în acest demers” a declarat Marius Aliman, candidatul PSD Olt la Primăria Deveselu.

Marius Aliman, de profesie, ofițer de marină, fiu al comunei, cunoaște abc-ul administrativ de la regretatul său tată, cel mai bun primar, de numele căruia se leagă startul dezvoltării comunei Deveselu.

A ales echipa PSD Olt, considerând că împreună putem îndeplini visul tatălui său, acela de a-i continua proiectele și a transforma comunitatea Deveselu într-o localitate modernă și europeană.

De profesie, ofițer de marină, fiu al comunei, cunoaște abc-ul administrativ de la regretatul său tată, cel mai bun primar, de numele căruia se leagă startul dezvoltării comunei Deveselu.
A ales echipa PSD Olt, considerând că împreună putem îndeplini visul tatălui său, acela de a-i continua proiectele și a transforma comunitatea Deveselu într-o localitate modernă și europeană” se arată în comunicatul de pe pagina de facebook a PSD Olt.
Fiul lui Ion Aliman,  ales primar în 2020, deşi a decedat cu câteva zile înaintea alegerilor, din cauza COVID-19, va intra în cursa electorală din partea PSD la alegerile de pe 9 iunie.

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *