Caracaleanul, Mario Păun, calificat în optimile Campionatului European de Snooker 2024 de la Sarajevo

Caracaleanul, Mario Păun, calificat în optimile  Campionatului European de Snooker 2024 susţinut la Sarajevo. 

Campionatul European de Snooker 2024 este un eveniment important pentru iubitorii acestui sport.

Acesta se desfăşoară  la Hotel Hills Congress & Termal Resort din Sarajevo, în perioada 11-23 martie 2024.

Este organizat de  European Billiards & Snooker Association (EBSA), împreună cu Federația de Snooker din Bosnia și Herțegovina și LAMBADA Travel & DMC  şi campionatul va include categoriile U16, U18, U21 și bărbați.

Sportivii de snooker care s-au calificat din faza grupelor în cadrul acestui mega-eveniment desfăşurat la Sarajevo sunt:  Tudor Popescu, Tudor Chitu și caracaleanul, Mario Paun. Din cei trei sportivi,  Mario,  este singurul ajuns în optimile Campionatului European de Snooker susţinut în acest an la Sarajevo

Toți jucătorii europeni nominalizați de asociațiile lor naționale sunt invitați să participe.

De asemenea, în timpul campionatului de snooker din Sarajevo, a avut loc un curs de coaching EBSA pentru antrenorii noi de snooker.

În cadrul Campionatelor Europene de Snooker din 2024 la hotelul Hills din Sarajevo (Bosnia și Herțegovina), șeful EBSA Coaching PJ Nolan a fost susținut un curs de coaching EBSA în numele Asociației Europene de Biliard & Snooker pentru a instrui nouă antrenori oficiali de Snooker EBSA în perioada 15 – 17 martie.
Cursul de Coaching EBSA este un curs intensiv de instruire de trei zile deschis doar antrenorilor recunoscuți care sunt aprobați de propriul organ național de guvernare.
Cei nouă antrenori nominalizați din Suedia, Franța, Serbia, Bosnia, Estonia, România și Polonia s-au calificat de la acest curs de succes.
Cei nouă antrenori nominalizați au fost:  Edgar Maloverjan din Estonia, Niklas Andersson din Suedia, Wiktor Doberschuetz din Polonia, Michael Martin din Franța, Faris Vu čki ć din Bosnia, Andreja Matijasevic din Serbia, Krzysztof Golszewski din Polonia, Cristian Surdea din România și Marko Grbovi ć din Serbia.
Noii antrenori vor crea un program de instruire și un manual în țara lor pentru a ajuta la instruirea și ghidarea jucătorilor.
Antrenorii vor începe acum perioada de probă unde vor finaliza toate misiunile necesare pentru a absolvi în a deveni antrenori EBSA complet acreditați în cursul acestui an.
EBSA are acum 96 de antrenori EBSA înregistrați aprobați de NGB din 30 de țări cu acreditare completă EBSA promovând jocul în toată Europa, ceea ce merge bine pentru viitorul jocului în toată Europa.

 

 

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *