Marius Oprescu, pas lui Gigel Ştirbu: “Nu vom face alianţă şi nici nu vom avea candidaţi comuni la alegerile locale din iunie”

Marius Oprescu, pas lui Gigel Ştirbu: “Nu vom face alianţă şi nici nu vom avea candidaţi comuni la alegerile locale din iunie”

Modul de a face politică a PNL-ului la Olt sub conducerea lui Gigel Ştirbu este unul cu multe feţe. De acest lucru s-au săturat toţi care îl cunosc pe acest parlamentar care mandat după mandat, timp de peste 20 ani de zile, a reuşit să păcălească alegătorii în detrimentul interesului propriu.

Astfel că decizia lui Marius Oprescu, preşedintele PSD Olt, este una cât se poate de corectă în ceea ce priveşte listele comune ale Alianţei PSD-PNL la nivelul judeţului nostru în ceea ce priveşte alegerile locale din data de 9 iunie.

Marius Oprescu: “Nu ai cu cine să vorbești în partea cealaltă”

Marius Oprescu a declarat, joi, că la nivelul judeţului nu va exista o alianţă cu PNL subliniind că „. Nu ai cu cine să vorbești în partea cealaltă”.

De asemenea, domnia-sa,  a declarat că PSD Olt nu va face o alianţă cu PNL şi nici nu va avea candidaţi comuni, la alegerile locale din iunie.

„Cu siguranță, dacă vorbim de județul Olt, gestionarea acestor alegeri, chiar dacă la nivel național suntem pe o listă comună, o vom face separat. Nu ai cu cine să vorbești în partea cealaltă.

Nu există așa ceva, la locale nu. Nici nu s-a stabilit acest lucru, dar, bineînțeles, conducerea centrală atunci când au stabilit în cadrul coaliției de a merge pe liste comune la europarlamentare, au spus că organizațiile județene care cred că se pot înțelege pot avea posibilitatea să meargă pe liste comune. În județul Olt, nu este cazul”, a declarat Marius Oprescu pentru Gazeta Nouă. 

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *