De Ziua Olteniei, deputatul Adrian Chesnoiu şi primarul Emil Moţ, susţin comercializarea produselor româneşti făcute în gospodăria ţărănească

De Ziua Olteniei, deputatul Adrian Chesnoiu şi Emil Moţ, primarul Slatinei, susţin comercializarea produselor româneşti făcute în gospodăria ţărănească. 

Acesta a participat la o întâlnire cu bunătățile din tot județul Olt expuse pe rafturi dedicate în magazinele unui cunoscut hipermarket.

Adrian Chesnoiu şi-a reamintit de gusturile copilăriei şi se bucură la fel de mult când regăseste produse autentic locale în magazine.

Atât deputatul cât şi întreaga organizaţie a PSD Olt susţin şi încurajează comercializarea de bunătăţi româneşti, cele făcute din gospodăria ţărănească.

 

“La mulți ani dragi olteni, oriunde v-ați afla! La mulți Oltenia!

Azi, de ziua Olteniei, am participat la o întâlnire cu bunătățile din tot județul Olt expuse pe rafturi dedicate în magazinele unui cunoscut hipermarket.

Mi-am reamintit de gusturile copilăriei. Mă bucur și acum la fel de mult ca atunci când regăsesc produse autentic locale în magazine.

Susțin și încurajez comercializarea de bunătăți românești, de la cele făcute în gospodăria țărănească și până la cele produse în masă, dar păstrând rețeta tradițională.

Cumpărăm și mâncăm românește!” a declarat Adrian Chesnoiu, pe pagina de facebook, în urmă cu câteva minute.

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *