Clubul Copiilor “Marius Bunescu”, gazda concursului judeţean de limba română

Clubul Copiilor “Marius Bunescu”, gazda concursului judeţean de limba română: “Poposim pe tărâmul limbii şi literaturii române”.

Evenimentul a fost organizat de către Mihalache Alina, profesor al Cercului de Creaţie literară, sub îndrumarea directorului instituţiei culturale caracalene, Sandu Viorica, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt.

“Felicit modul în care s-au descurcat copiii talentaţi şi sunt încântată că din ce în ce mai mulţi elevi sunt dornici de a desluşi tainele cuvintelor” a declarat Sandu Viorica, directorul Clubului Copiilor “Marius Bunescu” din Caracal.

De asemenea  şi organizatorul evenimentului a ţinut să precizeze:

“Sunt pe deplin mulţumită de numărul mare de participanţi, dar şi de faptul că elevii cu minţi agere sunt interesaţi de astfel de activităţi cultural-artistice. Mulţumesc tuturor cadrelor didactice din judeţ care au răspuns afirmat invitaţiei”, a declarat Alina Mihalache, profesor al Cercului de Creaţie literară din cadrul Clubului Copiilor “Marius Bunescu” din Caracal.

Activităţile cultural-artistice nu au încetat deloc în această primăvară în cadrul instituţiei şi astfel că în data de 2 martie anul curent a avut loc Concursul de Dans Modern-Contemporan realizat cu ajutorul directorului Viorica Sandu şi a prof. Falcă Felicia.

Pe 24 martie la Clubul Copiilor “Marius Bunescu” din Caracal a avut loc Concursul de Cultură şi Civilizaţie Franceză sub îndrumarea prof. Alina Mădălina Floricel. 

Peste câteva zile, mai precis pe 6 aprile, va avea loc Concursul Interjudeţean  “Artă-Sport- Dialog” , activitate ce se va desfăşura în sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Nicolae Titulescu” şi de asemenea concursurile de “Civilizaţie Engleză” (prof. Dinu Laura), “Informatică” (prof. Grigore Daniel) şi concursul de “Karting” (prof. Mihaela Pielaru)

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *