Handbaliştii de la ACS Romanaţi Sport Caracal vor în primele opt echipe din ţară

Handbaliştii de la ACS Romanaţi Sport Caracal vor în primele opt echipe din ţară. Micuţii sportivi s-au calificat la ambele categorii de vârstă la turneele semifinale. 

Juniorii 2 s-au calificat la turneu semifinal  cu maximul de punctaj, alături de echipe precum: CS Concordia Chiajna , Csm București și Tec București.

Cu multă ambiţie, spirit de sacrificiu, handbaliştii pot îndeplini obiectivul principal, acela de calificare la turneul final unde vor face parte din cele opt echipe, cele mai bune din ţară.

De asemenea şi Juniorii 1 şi-au atins obiectivul calificându-se la turneul semifinal unde vor întâlni echipe precum: Css Steaua București și Csm Focsani in drumul către turneul final.

Echipa de handbal masculin ACS Romanați Sport Caracal e calificată la ambele categorii de vârstă la turneele semifinale

“După un parcurs aproape fără greșeală, obiectivele propuse pentru anul acesta s-au materializat fara prea multe emoții.

Juniorii 2 sunt calificați la turneul semifinal valoare cu punctaj maxim alaturi de CS Concordia Chiajna , Csm București și Tec București, unde cu multa ambiție, spirit de sacrificiu,concentrare și puțină șansă ne putem îndeplini obiectivul, acela de a ne califica din nou la turneul final printre cele mai bune 8 echipe din țară.

Juniorii 1 și-au atins și ei obiectivul și s-au calificat la turneul semifinal speranta unde vor întâlni Css Steaua București și Csm Focsani in drumul către turneul final. Felicitări echipei pentru performanta de anul acesta.
Va așteptăm alături de noi in semifinale unde sperăm să nu dezamăgim și să ne calificăm la turneul final”, se arată în comunicat. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *