Echipa de handbal CSS Caracal, în cantonament montan la Olănești. Pregătire, în vederea debutului Campionatului Național

Echipa de handbal CSS Caracal, în cantonament montan la Olănești de Valcea ! Pregătire, în vederea debutului Campionatului Național.

Club Sportiv Scolar de Handbal Caracal se pregătește intens, în aceste zile, pentru Campionatul Național ce este programat să înceapă pe 15, respectiv 16 septembrie, în funcție de grupele de juniori, II și III.
Nu mai puțin de treizeci și unu de tineri sportivi (băieți și fete) se află în stațiunea montană Olănești de Valcea ( fete – junioare II și III, antrenor Larisa Olteanu, precum și grupa de băieți, juniori II, antrenată de Adrian Olteanu.

Anuțul cu plecarea sportivilor în stagiunea montană a fost postat și pe pagina oficială de facebook a CSS Caracal.

Pregătirea montană este programată pe parcursul a cinci zile, susținută din fonduri extrabugetare. Se fac două antrenamente pe zi, unul pregătire fizică generală, iar cel de-al doilea fiind pregătit în sală.

“Ne aflăm la Olănești de Valcea stațiunea montană. Aici ne pregătim în vederea începerii Campionatului Național care este programat pe 15, respectiv 16 septembrie, în funcție de grupele de juniori II si III.
Alături de noi, fetele, de la junioare II , III se află și grupa de băieți, juniori II, grupă antrenată de Adrian Olteanu.

Cantonamentul se va desfășura pe parcursul a cinci zile, cu două antrenamente pe zi, unul de pregătire fizică generală, iar celălalt în sală. Deplasarea noastră este susținută din fonduri extrabugetare”, a declarat pentru andinews.ro, Larisa Olteanu, antrenor CSS Caracal.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *