,

Pro România de la Olt cu sacii în căruţa lui Gigel Ştirbu. Primarii vor cu PSD!

Pro România de la Olt cu sacii în căruţa lui Gigel Ştirbu. Primarii vor cu PSD!

Pro România de la Olt cu sacii în căruţa lui Gigel Ştirbu. Primarii vor cu PSD! Mişcări interesante pe scena politică la nivelul judeţului Olt.

Preşedintele Tiberiu Pană, de la Pro România, filiala Olt, a decis în cursul zilei de astăzi să facă pasul către liberalii lui Gigel Ştirbu.

Nu toţi îi urmează convingerile politice şi spun stop liderului partidului. Cei trei primari ai Pro România, de la Olt, aleg varianta social-democraţilor lăsându-l practic în offsaid pe proaspătul mutat în tabăra gălbiorilor, preşedintele Tiberiu Pană.

Cei trei sunt: Constantin Necșuț (Ipotești), Vasilică Selescu (Leleasca) și Emil Popescu (Mărinței).

De acum încolo va fi interesant de urmărit cine se va mai arunca în braţele gălbiorilor şi care dimpotrivă aleg varianta social-democrată.

Pro România Olt a trecut la PNL, azi, în frunte cu președintele Tiberiu Pană, a anunțat, într-o conferință de presă, președintele PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu.

„Le mulțumesc că au luat decizia de a se alătura proiectului nostru de a unifica toate forțele politice din județul Olt care vor să schimbe în bine acest județ și să facă în așa fel încât oltenii să-și ia județul înapoi.

Le mulțumesc domnilor din conducerea Pro România. Astăzi vor deveni oficial membri ai Partidului Național Liberal, în calitatea domniilor lor de președinte Pro România, vicepreședinți Pro România și toți ceilalți colegi din întreg județul care au decis să facă parte din acest proiect extrem de important, credem noi”, a declarat Gigel Ştirbu, liderul PNL Olt.

Tiberiu Pană: “Disoluţia, problema partidului PRO România la Olt”

„Ieri, 7.02., mi-am prezentat demisia în fața Partidului Pro România, la conducerea partidului, datorită faptului că partidul este în disoluție, organizațiile sunt aproape terminate, s-au desființat, au trecut la alte partide, datorită neimplicării conducerii partidului în organizarea în teritoriu a partidului.

Știți că Pro România, în urma alegerilor trecute, partidul a rămas cu datorii foarte mari, datorită nedecontării materialelor de propagandă, de campanie, de către AEP, au considerat că nu sunt conforme cu ceea ce trebuie, conturile partidului au fost blocate, activitatea în teritoriu nu s-a mai desfășurat deloc.

Tiberiu Pană: “Am luat decizia să vin la PNL, să particip lângă o echipă nouă, o echipă cu mulți oameni care n-au făcut politică”

Am luat decizia să trecem la PNL, pentru că o mare parte din membrii Pro România sunt foști membri PNL, care s-au întors în partid. Eu nu am mai făcut politică, primul partid la care am făcut adeziunea a Pro România și am luat decizia să vin la PNL, să particip lângă o echipă nouă, o echipă cu mulți oameni care n-au făcut politică, alături de o echipă veche cu o experiență politică precum domnul Știrbu, domnul primar de la Studina, domnul primar de la Scornicești, și să participăm și să ne implicăm în activitățile și programele de dezvoltare pe care partidul PNL, organizația Olt, le desfășoară pentru dezvoltarea județului Olt” a declarat Tiberiu Pană conform site-ului Olt-Alert. 

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories