Disperare pe faţa lui Gigel Ştirbu! Mario De Mezzo pus să-l hărţuiască pe Emil Moţ, primarul Slatinei

Disperare pe faţa lui Gigel Ştirbu! Mario De Mezzo, prefectul judeţului Olt, pus să-l hărţuiască pe Emil Moţ, primarul Slatinei. Edilul-şef al Slatinei recurge la autorităţile competente şi îl trimite pe acesta în judecată.

Campania electorală a început demult în spaţiul public. Acest lucru se vede şi zi de zi se apasă pedala de acceleraţie.

Cel care face acest lucru este nimeni altul decât Mario De Mezzo, bufonul de casă a lui Gigel Ştirbu, proaspătul preşedinte al PNL OLT care se vede deja în fruntea CJ Olt.

Astfel că acţiunile prefectului nu sunt nici pe departe terminate şi zi de zi lansează fel de fel de subiecte menite a destabiliza Primăria Slatina, cât şi Consiliul Judeţean.

Iată că şi părţile vătămate încep a riposta pentru că prefectul este de-a dreptul mânat de la spate de disperarea lui Gigel Ştirbu de a mai ocupa un post de parlamentar la aceste alegeri, după ce a fost obligat de partid să îşi asume rezultatele acestuia.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a anunţat în emisiunea Reporter 24, de la OLT TV moderată de Ionuţ Jifcu că îl va da în judecată pe Mario Demezzo, prefectul judeţului Olt pentru hărţuirea sa şi a familiei sale.

Primarul spune că prefectul vine periodic la casa domniei-sale din comuna Slătioara, încâlcând proprietatea privată şi se filmează pentru canalul său de Tiktok.

Edilul-şef al Slatinei spune că a răbdat destul şi că îl va da pe mâna autorităţilor competente , ataşând la dosarul în cauză mai multe materiale video şi audio printre care şi o înregistrare cu unul dintre copii săi care l-a sunat îngrozit că cineva se află în apropierea locuinţei.

Prefectul nu este la prima abatere de acest gen , încă de la numire şi-a făcut campanie pe reţelele de socializare aşteptând să fie candidatul PNL la Primăria Slatina.

Cert este că postările sale au fost atacuri la persoană şi denigrări la adresa lui Emil Moţ. Prefectul a intrat in atenţia mass-media şi când a susţinut că laptopul său a fost ţinta unor accesări ilegale, iar mai multe imagini, unele cu conţinut intim ar fi ajuns în spaţiul public.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *