Caracal, locul unde Gigel Sorinel Ştirbu trebuie să îşi asume sefia CJ sau a Primăriei Slatina

Caracal, locul unde Gigel Sorinel Ştirbu trebuie să îşi asume sefia CJ sau a Primăriei Slatina.

Gigel Sorinel Ştirbu, El Lidero Maximo de PNL Olt obligat să îşi asume sefia CJ sau Primăria Slatina dacă mai vrea să fie parlamentar.

Astăzi, la Caracal, la un restaurant se va întâmpla minunea minunilor, începutul sfârşitului pentru cariera lui
Gigel Sorinel Ştirbu ca parlamentar.

Noua poziţie al liderului “EL MAXIMO” implică de această dată  riscuri pentru cariera sa politică după ce Biroul Politic Național al PNL a emis o decizie prin care îi obligă pe președinții de organizații să-și asume candidaturile fie pentru primărie fie pentru consiliul județean.

Vestea pică  fix ca o tesla-n organul reproducător  pentru minunatul degustător de vinuri scumpe de pe tărâm austriac.

De asemenea, decizia prevede dizolvarea conducerilor de filiale care se vor clasa pe ultimele 10 locuri în clasamentul rezultatelor la alegerile europarlamentare din 2024.

In continuare vă prezentăm decizia integrală a Biroului Politic Naţional din 31 ianuarie:

“Președintele filialei județene a PNL va candida la alegerile locale din 2024 la funcția de președinte al Consiliului Județean sau la funcția de primar al municipiului reședință de județ, în funcție de situație.

Candidații la funcția de președinte al Consiliului Județean sau la funcția de primar al municipiului reședință de județ, care vor obține un scor politic sub scorul filialei județene/municipale, nu vor mai avea sprijinul partidului pentru o eventuală candidatură la alegeri parlamentare.

Conducerile filialelor județene care se vor clasa pe ultimele 10 locuri în clasamentul rezultatelor la alegerile europarlamentare din 2024 (media dintre procent și numărul de voturi) vor fi dizolvate. În stabilirea clasamentului se va ține cont de ponderea populației maghiare.

Gigel Sorinel Ştirbu va fi ales, astăzi, în funcţia de preşedinte al PNL Olt, în cadrul unui eveniment desfăşurat la un restaurant din Caracal, în prezenţa conducerii centrale a partidului.” 

De menţionat este faptul că în ultima vreme foarte mulţi liberali olteni au părasit barca galbioară în detrimentul celei a social-democraţilor olteni.  Toate aceste lucruri “minunate” datorându-se inegalabilului Gigel Sorinel Ştirbu, sefului de trib.

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *