Lovitura sub centură pentru Gigel Stirbu. Organizaţia liberalilor de la Corabia trece la PSD Olt

Lovitura sub centura pentru Gigel Stirbu. Organizaţia liberalilor de la Corabia trece la PSD Olt

Inceputul sfârşitului pentru organizaţia liberală de la Olt a lui Gigel Ştirbu.  Lovitura sub centura pentru deputatul liberal. Organizaţia liberalilor de la Corabia a trecut la PSD Olt. Aproximativ 300 de membrii liberali zilele acestea vor face pasul spre PSD Corabia.

Zilele trecute alţi nouă membrii din tabăra liberală de la Olt au făcut pasul către Partidul Social Democrat, filiala Olt. Printre aceştia s-a numărat şi Cristian Pavel, consilierul local PNL Caracal.

Anunţul a fost postat în urmă cu câteva minute pe pagina de facebook a PSD Olt.

“PNL Corabia a trecut la PSD
 Membrii birourilor locale au avut, ieri seară, o primă întâlnire de omogenizare a celor două organizații și pentru a discuta liniile directoare în programul de dezvoltare locală.
 Peste 300 de membri și susținători PNL se vor înscrie, zilele acestea, în PSD Corabia.
Ne așteaptă împreună noi provocări și o colaborare puternică pentru dezvoltarea comunității locale”– se arată în comunicat.

Partidul Național Liberal (abreviat PNL) este un partid politic parlamentar din România, înființat pentru prima dată sub acest nume la 24 mai 1875.. Este unul dintre principalele partide din România și totodată cea mai veche formațiune politică din țară.

Din cele 132 de guverne ale României, 33 au fost conduse de prim-miniștri afiliați acestei formațiuni.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *