PSD Olt se dezice de acţiunile mitomanului De Mezzo. Documente justificative!

PSD Olt se dezice de acţiunile mitomanului De Mezzo. Documente justificative! Liberalul De Mezzo, din fruntea Prefecturii Olt, face ce face şi vrea să iasă cât mai mult în evidenţă.

Spaţiul online este singurul loc în care poate să îşi arate harfele de vedetism.

Vedetism împrumutat de la şeful de partid, Gigel Ştirbu, mare degustător de vinuri  scumpe de pe tărâm austriac.

Social-democraţii din Olt demontează cu acte acuzaţiile prefectului tiktoker Mario De Mezzo, care acuza pe site-ul de socializare respectiv că societatea Dezvoltare Urbană Slatina SRL lucrează gratis pentru PSD.

Printr-o postare pe Facebook, liberalul de la Prefectură a acuzat că societatea comercială nu are permisiunea de a presta servicii pentru Partidul Social Democrat Olt.

PSD OLT: “Peneliștii ar trebui să cunoască bine, serviciul furnizat de această entitate a fost plătit în mod corespunzător” 

Social-democraţii de la Olt au ataşat dovada plăţii serviciilor către Dezvoltare Urbană Slatina.

„În contextul poveștilor cu nuanțe fantasmagorice livrate de către veșnicul candidat penelist, Mario De Mezzo, astăzi demontăm o altă minciunică a lui Pinocchio.

El a acuzat o societate comercială că nu are permisiunea de a presta servicii pentru Partidul Social Democrat Olt.

Într-o economie de piață liberă, concept pe care peneliștii ar trebui să-l cunoască bine, serviciul furnizat de această entitate a fost plătit în mod corespunzător.

Alăturat, vă prezentăm solicitarea PSD Olt, factura plătită și dovada că firma oferă servicii similare și altor instituții publice, inclusiv Prefecturii Olt, pe care, pentru puțin timp, o reprezintă acest nou personaj, cu tendințe patologice de a fabula”, transmite PSD Olt.

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *