Răsturnare de TIR la Fălcoiu, un autotren a derapat într-un şanţ. In cursul acestei dimineţi un TIR a derapat intrând într-un șanț, fiind imobilizat pe un sens de mers.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 64 Râmnicu Vâlcea-Caracal, la kilometrul 12+400 de metri, în zona localității Fălcoiu, județul Olt, un autotren fără încărcătură a derapat și a intrat într-un șanț, fiind imobilizat pe un sens de mers.

Nu sunt persoane rănite. Pentru a permite extragerea acestuia, traficul rutier este oprit total pentru aproximativ 45 de minute.

Strivită de un limitator de viteză

Nu cu mult timp în urmă un alt accident s-a petrecut în judeţul Olt.  O maşină aflată în mers a fost strivită de un limitator de înălţime, care s-a prăbuşit peste autoturism.

O femeie care stătea pe bancheta din spate a suferit un infarct și nu a mai putut fi salvată.

Tânăr de 22 de ani a murit după ce a încercat să evite o maşină care ieşea dintr-o benzinărie

De asemenea tot în judeţul Olt, săptămâna aceasta, s-a petrecut un accident mortal la intrare în Balş, din judeţul Olt.
Un tânăr de 22 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a încercat să evite o maşină care ieşea dintr-o benzinărie. Vinovat de producerea accidentului ar fi un şofer de 74 de ani care în momentul când a ieşit dintr-o benzinărie nu acordat prioritate de trecere tânărului, intrând în plin în acesta.
În urma impactului violent, maşina tânărului a fost proiectată într-un cap de pod de pe marginea drumului, iar mai apoi a ricoşat într-un şanţ.