S-au aprobat bani pentru realizarea a nouă străzi din municipiul Caracal. 2587 de metri, modernizaţi şi reabilitaţi în următoarea perioadă

S-au aprobat bani pentru realizarea a nouă străzi din municipiul Caracal. 2587 de metri, modernizaţi şi reabilitaţi în următoarea perioadă

Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal a supus aprobării Legislativului Local un proiect de avizare a lucrărilor de intervenţii DALI pentru un prim pachet de 9 străzi însumând 2587 de metri.

Au fost alocaţi 5 900 342 lei cu tot cu TVA pentru reabilitarea şi modernizarea a nouă străzi din Caracal

Este vorba de străzile: Grigore Alexandrescu, Armoniei, Contemporanul,Aleea Teilor, Petre Puican, Sabinelor, Spicului, Zorilor, 13 Decembrie, care vor fi modernizate cu bani de la bugetul local, în acest sens fiind alocată suma de 5 900 342 lei cu tot cu TVA.

Toate aceste străzi se vor realiza cu bani de la bugetul local, în acest sens a fost  alocată suma de 5 900 342 lei cu tot cu TVA. în prima sedinţă ordinară din acest an a Consiliului Local de către aleşii locali.

In 2023 au fost modernizaţi peste 9 km de străzi din municipiul Caracal

Anul trecut în 2023 peste 9km de străzi au fost modernizate în municipiul Caracal, unele dintre acestea primind pentru prima data covor asfaltic. Şi în acest an lista de investiţii a bugetului local va cuprinde lucrări de reabilitare şi modernizare a reţelei de străzi care necesită urgenţă din partea administraţiei locale, datorită şi lucrărilor de modernizare la reţeaua de apă şi canal .

„Unul din obiectivele pe care mi le-am propus este şi acela de a crea condiţii mai bune pentru circulaţia rutieră şi pietonală, în condiţii de siguranţă şi confort inclusiv în cartierele unde străzile sunt fie din balast- pământ, fie mai poartă urme a cea ce altădată se numea modernizare, piatră cubică sau îmbrăcăminţi din beton în stare avansată de degradre şi pierdere a funcţionalităţii.”, a declarat Ion Doldurea primarul municipiului Caracal.

Despre mine

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *