Ion Doldurea, în inspecție pe strada Craiovei. Refacerea trotuarelor, prioritate pentru administrația locală

Ion Doldurea, în inspecție pe strada Craiovei. Refacerea trotuarelor, prioritate pentru administrația locală trotuarelor, prioritate pentru administrația locală.

Edilul-șef susține faptul că trotuarele de pe strada Craiovei se vor realiza până în dreptul străzii Elena Doamna.

De asemenea tot domnia-sa a declarat că într-un viitor nu foarte îndepărtat, tot pe un proiect european, se va realiza și o zonă cu piste de biciclete, însă prioritate este refacerea trotuarelor pentru ca oamenii să poată circula.

Foto: Primaria Caracal

“Pe strada Craiovei se pun borduri și pe stânga și pe dreapta . Vom reface trotuarele până în dreptul străzii Elena Doamna și probabil că într-un viitor nu foarte îndepărtat va fi o zonă și cu pistă de biciclete pe un alt proiect european. Până una, alta, noi trebuie să facem trotuarele pentru că oamenii să aibă pe unde să circule. Uitați chiar acum se lucrează”  a declarat Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal pe pagina oficială de facebook a Primăriei Caracal. 

Tot de municipalitate în Caracal este avută în vedere și modernizarea și extinderea lucrărilor la sistemul de canalizare a orașului.

Proiectul inițial presupunea ca lucrarea să aibă loc de la stația de epurare, de la Opincaru și să vină pe lângă pârâu pentru a ajunge la Intersecția cu Vornicul Ureche, apoi să se continue până în dreptul străzii Antonuis Caracalla până în zona Parcului Poroineanu.

Insă tot primarul sublinia faptul că discuțiile au durat mai bine de un an de zile pentru a se reuși  modificarea proiectului pentru a se realiza subtraversarea drumului, cât și a căii ferate, fără a se mai afecta tronsonul 1 Decembrie – Vornicul Ureche.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *