March 5, 2024

Marian Vasile, vizibil emoționat la cununia fiicei sale. Primarul a oficializat căsătoria celor doi miri

Marian Vasile, vizibil emoționat la cununia fiicei sale. Primarul a oficializat căsătoria celor doi miri.

Eveniment mare, în familia lui Marian Vasile, primarul comunei Studina. Din calitatea sa de primar, zilele acestea, a oficializat cea mai importantă căsătorie din viața sa, a fiicei sale Valentina cu alesul inimii sale, Gabriel.

Vizibil emoționat, conform celor din jurul său, edilul-șef a plâns de bucuria celor doi miri.

Anunțul a fost postat chiar pe pagina de facebook a lui Marian Vasile, edilul-șef al comunei Studina, o comună de nivel european.

FOTO – Arhiva personala – Marian Vasile, primarul comunei Studina

“Multă emoție și o bucurie greu de descris in cuvinte din calitatea de părinte!

Astăzi, am oficiat cea mai importantă căsătorie din cariera mea de primar: aceea a fiicei mele, Valentina, cu cel care, de astăzi, îmi devine al doilea fiu, Gabi.
Cu emoție și bucurie am rostit: “Vă declar căsătoriți”. Cei din jur spun că au văzut lacrimi în ochii mei…cred că a fost din cauza soarelui puternic.
Dragii mei copii, va urez să fiți fericiți ca azi, tot restul vieții, să treceți împreună prin toate – bune și grele – și să păstrați zâmbetul de azi pe chipuri și în suflete, toată viața. Vă iubesc!”, anuntul postat  pe pagina de facebook al primarului Marian Vasile. 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ion Doldurea, în inspecție pe strada Craiovei. Refacerea trotuarelor, prioritate pentru administrația locală
Next post Ion Doldurea: “S-au încheiat lucrările la rețeaua de apă și canal pe strada Elena Doamna. Continuăm cu reabilitarea carosabilului”

You cannot copy content of this page