Jos labele de pe Marian Vasile!

Jos labele de pe Marian Vasile! Am văzut și eu ca mulți altii sabotajul primarului de la Studina, Marian Vasile, de către TVR 3, unde moderator al emisiunii trebuia sa fie Tudor Barbu, un jurnalist consacrat la OTV!
Da, spun acest lucru pentru ca Dan Diaconescu l-a făcut sa aibă notorietatea de care acum se bucură.
Ce pot sa spun legat de acest OM este faptul ca mulți primari ar trebui sa ia lecții de la el de cum trebuie administrata o comuna și sunt convins ca ar putea face fata chiar și la un oraș mult mai mare.
Este singurul din județul Olt care a atras poate cele mai multe fonduri europene, dovada este faptul ca Studina arata de zece ori mai bine decât Corabia ca și infrastructura.
Meritul este numai al acestui primar, Marian Vasile, care cu siguranta,merita mult mai mult,decât ceea ce este la ora actuala.
Spun acest lucru deoarece cred cu tărie faptul ca la nivelul politichiei de la Olt ar trebui schimbați foarte mulți inși care sunt de când lumea în forurile județene.
Cu prisosință, Marian Vasile, merita un loc, atat in cadrul Consiliului Județean Olt sau în Parlamentul României, ca deputat sau senator!
A arătat de atâtea ori ca nu este un tip șantajabil cum sunt alții, ca nu iese în fața precum alții pentru imaginea proprie, ci a comunei pe care o gospodărește într-un mod admirabil.
Așadar, prin urmare, jos labele de pe acest OM pentru ca va da lecții la mulți de cum ar trebui sa faceți voi în comunele și orașele din județul Olt, pe care le pastoriti!

Studina, consiliul local compus din 11 consilieri

Comuna Studina este administrată de un primar și un consiliu local compus din 11 consilieri. ( 8 PNL, 1 PRO ROMANIA, 1 PSD, 1 PPU)
Studina se ridică la 2.985 de locuitori, în scădere față de recensământul anterior din 2002, când se înregistraseră 3.042 de locuitori. Majoritatea locuitorilor sunt români (97,72%).
Pentru 2,28% din populație, apartenența etnică nu este cunoscută.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *