Indicatorii finali privind modernizarea Parcului “Constantin Poroineanu” au fost aprobați în ședință extraordinară

Indicatorii finali privind modernizarea parcului au fost aprobați. In cursul zilei de astazi a avut loc ședința extraordinară convocată de îndată de primarul municipiului Caracal, Marian Doldurea.

Pe ordinea de zi a fost un singur proiect de hotărâre cel cu privire la modificarea prevederilor articolului 2 din hotărârea Consiliului Local   nr. 172 din 12.10.2022 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție DALI și a indicatorilor tehnico-

economici pentru obiectivul  de investiții modernizare peisagistică și arhitecturală a parcului “Constantin Poroineanu” în vederea valorificării patrimoniului local.

Indicatorii finali au fost aprobați, urmează licitația privind partea de execuție a proiectului Parcul “Constantin Poroineanu”

Cu alte cuvinte, astăzi, consilierii locali prezenți atât fizic, cât și în videoconferință au aprobat indicatorii finali pentru proiectul parcul “Constantin Poroineanu”.

“In ceea ce privește fondurile europene totul trebuie să fie foarte clar și concis. 

Astfel după această aprobare de către dumneavoastră consilierii locali se poate trece la licitația pentru partea de execuție.

Până în momentul de față pentru acest proiect s-au obținut toate avizele de construcție, inclusiv proiectul tehnic este  realizat. Acum se licitează doar partea de execuție care a mai rămas din proiect, a afirmat Marian Doldurea, edilul-șef al urbei carcalene.

Marian Doldurea:,,Am crescut cu Caracalul şi Romanaţiul în suflet”

Marian Doldurea, unul dintre cei mai cunoscuți și prosperi oameni de afaceri din Caracal, dar și din Olt, a lăsat afacerile pe mâna celor doi fii ai săi, pentru a candida la primăria municipală.

Acesta este președintele PSD Caracal, după ce fostul președinte, deputatul Dan Ciocan a fost demis de conducerea județeană. Edilul-șef s-a născut la Caracal, făcând parte dintr-o veche familie cu puternice rădăcini în cartierul Bold, strămoșul său născându-se la 1808.

,,Am crescut cu Caracalul şi Romanaţiul în suflet. Din clasa a doua şi până am terminat liceul am fost nelipsit de la spectacolele organizate la Teatrul Naţional din Caracal”, a declarat acesta pentru Semnalul Oltului . 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *