Dr. Dragoș Ionuț Năstase, ales în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Caracal

Dr. Dragoș Ionuț Năstase, ales în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Caracal

Ieri, în ultima ședință ordinară din acest an, în plenul Consiliului Local Caracal au fost dezbătute mai multe proiecte de hotărâri.

Dr. Dragoș Ionuț Năstase, ales în unanimitate de cei 19 consilieri locali

Cele care au atras atenția au fost cu privire la nominalizarea reprezentantului Consiliului Local în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Caracal în persoana dr. Dragos Ionuț Năstase, din cadrul secției ATI a instituției spitalicești, dar și supraimpozitarea a 24 de imobile aflate într-o stare avansată de degradare cu 500%.

Dr. Năstase Ionuț Dragoș a fost ales în unanimitate de cei 19 consilieri locali din cadrul Consiliului Local.

24 de proprietari de imobile, somați de administrația locală pentru neîntreținerea clădirilor devenite bombe ecologice

Cel de-al doilea proiect cu privire la măsura supraimpozitării a venit în urma solicitării executivului caracalean în lupta cu proprietarii mai multor clădiri aflate într-o stare avansată de degradare.

Ea va fi aplicată începând cu anul viitor. Administraţia locală i-a notificat în repetate rânduri să intre în legalitate, să întrețină imobilele devenite adevarate bombe ecologice, şi în acelaş timp pericol pentru viaţa cotidiană a localităţii au determinat Consiliul Local al Municipiului Caracal ca în ultima şedinţă ordinară să apeleze la arma supraimpozitării şi să sancţioneze începând cu anul 2023 pe primii 24 de proprietari de imobile.

In viitorul apropiat  vor urma şi alte imobile să fie identificate şi notificate să intre în legalitate.

Despre mine

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories