Se caută primar la Otopeni. A fost plasat în arest la domiciliu. De ce îl acuză DNA?

Se caută primar la Otopeni. A fost plasat în arest la domiciliu. De ce îl acuză DNA?

Direcția Națională Anticorupție din nou iese în evidență!

Tribunalul București a decis, să dispună arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, pentru Silviu Constantin Gheorghe, primarul din Otopeni.

Decizia a fost luată în urmă cu câteva ore de judecători, însă ea nu este definitivă.

DNA: “Silviu Constantin Gheorghe, primarul din Otopeni a obținut pentru sine, ori pentru altul, un folos necuvenit”

DNA a dispus inculparea pentru primar, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu.  Primarul a obținut pentru sine, ori pentru altul, un folos necuvenit, cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată.

„În perioada 2011-2017, în contextul derulării unui contract de proiectare și execuție de lucrări pentru obiectivul de investiție «Infrastructura de bază în orașul Otopeni» (Faza I de lucrări – Cartier Ferme), încheiat între Primăria Orașului Otopeni și o societate comercială administrată de doi dintre oamenii de afaceri, cercetați în prezenta cauză, edilul Gheorghe Constantin Silviu și directorul executiv, Vlad Constantin, și-ar fi încălcat atribuțiile de serviciu prevăzute de legislația primară și ar fi acceptat la plată și achitat în mod nelegal suma totală de 35.916.006 lei”, spun procurorii anticorupție, potrivit G4Media.ro.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories