2022 – Anul fatal pentru unele staruri internaționale!

Se pare că și anul 2022 este asemănător, cum au fost anii precedenți, unul cu numeroase divorțuri celebre și despărțiri, cupluri care și-au spus adio, după mulți ani împreună sau de scurtă durată.

Iată o privire asupra perechilor a căror dragoste nu era menită să dureze o viață, conform publicației Page Six: de la Sylvester Stallone și Jennifer Flavin,  Lisa Bonet și Jason Momoa, până la Madonna și Ahlamalik Williams.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone

SURSA FOTO: Getty Images

După patru ani împreună, s-a produs despărțirea pe 30 august între Leonardo DiCaprio și Camila Morrone. Sursele publicației Page Six nu au divulgat care sunt motivele separării lor.

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin

SURSA FOTO: Getty Images

Pe 19 august, soția lui Sylvester Stallone, Jennifer Flavin a cerut divorțul în comitatul Palm Beach, după 25 de ani de căsătorie. Cuplul proaspăt despărțit s-a căsătorit în 1997 și are trei fiice.
Înainte să apară vestea despre despărțirea lor, actorul a apărut în multe publicații mondene, pentru că a acoperit un tatuaj al feței lui Flavin, cu Butkus, câinele din filmele „Rocky”.

Kim Kardashian și Pete Davidson

SURSA FOTO: Getty Images pentru ABA

După nouă luni de iubire, Kim Kardashian și Pete Davidson au renunțat definitiv la relația lor.
În august 2022, Kim și Pete au decis să fie doar prieteni. „Ei au multă dragoste și respect unul pentru celălalt, dar au descoperit că distanța lungă și programele lor solicitante au îngreunat menținerea unei relații”, a declarat sursa revistei Page Six.

Liam Hemsworth și Gabriella Brooks

gabriella.brooks/Instagram; Getty Images

Vestea despre despărțirea lui Liam Hemsworth și a modelului australian, Gabriella Brooks, a apărut în august. Fostul cuplu s-a întâlnit timp de trei ani, înainte de a renunța din cauza vedetei din „Jocurile Foamei”, care nu dorea „să fie legat” în timp ce munca lui se relua după pandemie.

Kanye West și Chaney Jones

SURSA FOTO: Getty Images

Rapperul Kanye West care a avut o scurtă relație cu Julia Fox, s-a cuplat imediat cu Chaney Jones. Dar nici de această dată, Kanye nu a reușit să stea mult în această relație și după luni de întâlniri, s-au despărțit în iunie 2022.
Separarea lor a survenit la scurt timp, după ce o sursă apropiată de West a divulgat că relația lor a devenit „încărcată”, la întoarcerea acasă din evadarea lor la Tokyo.
Kanye West a fost căsătorit cu Kim Kardashian, timp de șapte ani și divorțul lor s-a produs în februarie 2021.

Shakira și Gerard Piqué

SURSA FOTO: Getty Images

Shakira și fotbalistul spaniol, Gerard Piqué, s-au despărțit în iunie 2022. Relația celor doi a fost de lungă durată, cu bune și cu rele. Din păcate, când dragoste numai este, cuplul a hotărât să se separe, chiar dacă din fructul iubirii lor au rezultat doi băieți minunați, Milan și Sasha.

„Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să ne respectați confidențialitatea.  Mulțumesc pentru intelegere” au declarat cei doi într-o declarație publicată de firma de relații publice a lui Shakira.
Cântăreața „Hips Don’t Lie” l-a cunoscut pe fotbalist pe platoul videoclipului ei pentru „Waka Waka (This Time for Africa): în 2010.

Madonna și Ahlamalik Williams

SURSA FOTO: Getty; Madonna/Instagram

Madonna și iubitul ei de mult timp, Ahlamalik Williams, s-au despărțit după trei ani de întâlnire, în aprilie a.c.
„Ei sunt încă în relații bune și nu există sentimente dure, dar sunt în locuri diferite cu viața lor. Cu amândoi lucrând la alte lucruri, a fost greu să-și mențină dragostea aprinsă”, a declarat o sursă pentru The UK Sun, menționând că Williams s-a mutat din casa Madonnei.
Fosta pereche a început să se întâlnească în 2019.


Pamela Anderson și Dan Hayhurst

SURSA FOTO: Femei libere


Pamela Anderson divorțează de soțul ei, Dan Hayhurst, numai după un an de căsătorie.  Fostul cuplu s-a căsătorit în Ajunul Crăciunului 2020 și s-a despărțit în ianuarie 2022.

„Pamela iubește la fel de autentic precum trăiește”, a declarat o sursă pentru Rolling Stone, adăugând că scurta unire a fost un „vârtej pandemic” care s-a stins.
Este cel de-al cincilea divorț al vedetei.

Lisa Bonet și Jason Momoa

SURSA FOTO: WireImage; FilmMagic

Lisa Bonet și Jason Momoa merg pe drumuri separate din ianuarie, după aproape 20 de ani împreună.
„Împărtășim vestea că mergem pe drumuri separate în căsătorie. Împărtășim acest lucru nu pentru că considerăm că este o știre bună, ci pentru ca, pe măsură ce ne desfășurăm viața, să putem face acest lucru cu demnitate și onestitate.”, au anunțat într-o declarație comună. 
Fostul cuplu, care s-a căsătorit în 2017, are doi copii.

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *