Alin Stoica despre partida cu Anderlecht: “Ambele echipe se vor califica”. Cine este suporterul special al roș’-albaștrilor la partida cu belgienii?

Alin Stoica

Fostul mare jucător în campionatul Belgiei, Alin Stoica, nu mai are încredere în forța lui Anderlecht și spune că echipa nu mai este ca înainte, iar FCSB are șanse reale în această seară.

FCSB se va duela în al doilea meci din grupele Conference League cu Anderlecht. Trupa lui Nicolae Dică a pierdut în prima partidă cu englezii de la West Ham, pe London Stadium, scor (1-3), iar  Anderlecht a reușit să o învingă pe Silkeborg cu 1-0.

Alin Stoica: “FCSB și Anderlecht se vor califica”

Alin Stoica a activat la Anderlecht în perioada 1996 – 2002 și a spus că belgienii s-au schimbat mult în ultima perioadă.

„Anderlecht, din păcate, nu mai e Anderlecht-ul de pe vremea mea. Șansele cred că sunt 50-50, eu cred că FCSB are o șansă mare, totuși, deși, ambele echipe nu trec printr-o perioadă roz. Rezultatele din ultimii ani ale belgienilor nu sunt la nivelul numelui. Eu zic că da (n.r. că se califică ambele echipe).”, au fost cuvintele lui Alin Stoica, la PRO ARENA.

Mihăiță Neșu alături de FCSB, la partida cu Anderlecht de pe Arena Națională

La partida din aceasta seară va fi prezent pe Național Arena, Mihai Neșu. Acesta îi va încuraja pe roș-albaștrii. Anunțul a fost făcut de Mihai Stoica, managerul FCSB, pe pagina personală de facebook.

„Joi ne va fi alături și cel ce reprezintă o adevărată inspirație pentru noi, cel mai puternic om cu care am lucrat în 30 ani, Mihai Neșu. Te așteptăm cu drag, Bicho. Noi și câteva zeci de mii de inimi roș’-albastre!”, a scris M.M. Stoica, pe contul său oficial de Facebook.

FCSB are următorul program  în grupele Conference League:

Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *