Dan Șucu, despre scandalul de la Târgu Jiu: “Echipa poate să reziste fără capitan câteva meciuri”

Dan Șucu, despre scandalul de la Târgu Jiu: “Echipa poate să reziste fără capitan câteva meciuri”

Rapid și FCU Craiova s-au duelat într-un meci, contând pentru etapa a 10-a din Superligă. Oltenii s-au impus cu scorul de 1-0, însă după fluierul final s-a declanșat infernul.

Cristi Săpunaru a fost implicat direct într-un conflict atât fizic cât și verbal cu “Poștașu”, unul dintre suporterii lui FCU Craiova și ar putea fi suspendat pentru agresivitate.

Dan Șucu: “Echipa poate să reziste fără căpitan, câteva meciuri. Nu asta e problema noastră”

Finanțatorul alb-vișiniilor, Dan Șucu, a vorbit despre posibila sancțiune pe care o va vedea Săpunaru și a evidențiat că echipa s-ar putea descurca și fără căpitanul ei.

(n.r. Vă este teamă că Săpunaru ar putea fi suspendat?) Echipa e foarte puternică, căpitanul e extrem de important, echipa poate să reziste fără capitan câteva meciuri. Nu asta e problema noastră. Acum ce facem, ne concentrăm pe bârfe, cine a scuipat, cine a înjurat sau s-a îmbrâncit? E dezamăgitor că, în loc să ne concentrăm pe substanță, ne concentrăm pe bârfe. Președinți ai unor cluburi concurente fac tot felul de afirmații. Ei sunt oameni cât se poate de interesați ca cineva de la noi să primească sancțiuni. Trimitem lucrurile în derizoriu, când un jucător de-al nostru poate să-și ia un cuțit în burtă”, au fost cuvintele lui Dan Șucu, potrivit Orange Sport.

Dan Șucu: “Dacă am ajuns ca un copil de patron, să arunce cu sticle în teren, despre ce vorbim aici?!”

Tot omul de afaceri a ținut să precizeze:  “Nu am nicio îndoială că cei care erau acolo nu aveau ce căuta în acea zonă. Acolo nu e nuntă, nu e botez. Asta e substanța, restul e bârfă. Acolo nu are ce căuta un prieten cu băutură la el. Și nu era unul, erau zece. Sincer, nu cred că oamenii ăștia se ocupă cu organizarea temeinică a acestui aspect. Să fii patron sau președinte, nu înseamnă doar să stai la lojă. Trebuie să-ți asumi niște responsabilități. Dacă am ajuns ca un copil de patron, să arunce cu sticle în teren, despre ce vorbim aici?! Cum să mai vorbim despre asumări de responsabilitate?

Fie că este vorba de patroni sau președinți de club, suntem niște oameni care avem niște responsabilități. Eu (n.r. – se referă la oficialii de la FCU Craiova), ca președinte sau ca reprezentant al unui club, încerc să găsesc o soluție ca să lovesc într-un jucător de la Rapid, că poate reușesc să-l suspend, să fac rău Rapidului?! În loc să discut despre o problemă reală, intru într-o bârfă ca să lovesc un adversar?! Administrativ, nu sportiv. Nu are sens. E o atitudine primitivă. În loc să discut despre o problemă a fotbalului, încerc să lovesc într-o echipă”, a declarat finanțatorul giuleștenilor pentru GPS.

Dan Șucu: “Nu te aștepți de la cineva cu statura lui, să nu vadă diferența între un lucru primitiv și o problemă reală”

Dacă cele declarate de către Mihai Stoica, managerul FCSB, nu l-au surprins, Dan Șucu a fost mirat de cele declarate de fostul căpitan al Barcelonei, Gică Popescu.

„M-aș mai putea aștepta la așa ceva de la Mihai Stoica (n.r. – se referă la criticile acestuia), fiindcă nu are responsabilități directe în club. Dar dacă o face un fost mare jucător ca Gică Popescu, care e și președinte de club, dar a și construit ceva în viață, asta nu mai înțeleg. Nu te aștepți de la cineva cu statura lui, să nu vadă diferența între un lucru primitiv și o problemă reală. Mă așteptam să se concentreze pe substanță”, a mai precizat Dan Șucu.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories