Atac armat în Canada. Trei persoane au murit, iar alte două au fost rănite. Ce-a pățit un ofiter de poliție canadian?

Atac armat în Canada. Trei persoane au murit, iar alte două au fost rănite. Ce-a pățit un ofiter de poliție canadian?

Un nou atac armat în Canada. Trei persoane au murit, iar alte două au fost rănite de gloanțe.

Dintre cele trei persoane care au murit se află și un ofițer al poliției din Toronto, după ce un individ a deschis focul de armă asupra lor.

Poliția canadiană: “Este o veste devastatoare pentru familia lui și pentru toți membrii Serviciului de Poliție din Toronto”

Forțele de ordine americane au reușit să-l anihileze pe suspect. Totul s-a întâmplat în orașul Mississauga și în orașul Milton din Canada.

“Atacatorul l-a împușcat pe ofițerul de poliție din Toronto, în timp ce acesta se afla în pauza de masă. Agentul Andrew Hong a fost împușcat de la mică distanță și a murit pe loc”, a declarat șeful James Ramer.

Suspectul a fugit în orașul Milton, unde se crede că a împușcat încă trei persoane, ucigând una, a spus poliția.

Poliția americană a declarat că: „Este o veste devastatoare pentru familia lui, pentru toți membrii Serviciului de Poliție din Toronto și întreaga noastră comunitate de poliție. După ce suspectul l-a omorât pe polițist și a fugit, trei persoane au fost împușcate pe Bronte Street South, în vecinătatea orașului Milton, a menționat poliția regională Halton.

Justin Trudeau, premierul canadian a făcut un anunț pe rețelele de socializare, despre împușcăturile din regiunea Ontario

Tot sursa a mai adăugat: „Credem că acesta a fost același suspect care a fost implicat în împușcăturile de aici, în Mississauga”.

În acest sens, ambele agenții de poliție au precizat că investighează legăturile dintre atacuri, despre care se crede că au același autor. Justin Trudeau, premierul canadian a făcut un anunț pe rețelele de socializare, despre împușcăturile din regiunea Ontario.

„Gândurile mele și ale multor altora sunt la toți cei care l-au cunoscut pe ofițerul de poliție ucis în timpul serviciului în Mississauga, astăzi. Ne gândim și la cei care au fost răniți în împușcăturile de astăzi. Vă dorim recuperare completă”, a scris premierul, potrivit CNN.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories