Otilia Teletin i-a lăsat fără trofeu pe caracaleni. Ea este câștigătoarea celei de-a XXI ediție a Festivalului de Muzică Ușoară “Radu Șerban”

Otilia Teletin i-a lăsat fără trofeu pe caracaleni. Ea este câștigătoarea celei de-a XXI ediție a Festivalului de Muzică Ușoară “Radu Șerban”

Otilia Teletin din Vaslui a obținut trofeul la cea de XXI-a ediție a Festivalului de Muzică Ușoară “Radu Șerban”, Caracal, 2022.

A fost o ediție în care unsprezece concurenți veniți din țară, bine pregătiți s-au întrecut pentru a câștiga marele trofeu al festivalului.

Festivalul în cadrul acestei ediții a fost prezentat de Monica Dumitru, maestru muzical de pian și chitară, și Alexandru Prica, un cunoscut actor care a făcut parte din trupa de teatru, ambii membrii marcanți ai Centrului Cultural Municipal “Radu Șerban”.

Unsprezece concurenți au luptat pentru trofeul festivalului

Interpretarea live a melodiilor alese, cu orchestră – sub bagheta dirijorului Viorel Gavrilă, în fața unui public meloman și a unui juriu profesionist condus de Titus Andrei, nu a făcut decât să pună în valoare talentul și stilul de interpretare al concurenților.

Teatrul de Vară, locația desfășurării Festivalului de Muzică Ușoară “Radu Șerban”, Caracal, 2022

Ce-a de-a XXI-a ediție a Festivalului național de muzică ușoară,,Radu Șerban” s-a  desfășurat în incinta Teatrului de Vară din Caracal în perioada 7 – 9 septembrie.

Un eveniment muzical organizat de Centrul Cultural Municipal “Radu Șerban“ sub patronajul autorităților locale în onoarea marele compozitor născut la Caracal pe 1 decembrie 1927.

Palmaresul ediției a XXI-a a Festivalului de Muzica Ușoară “Radu Șerban” 

Premiul I, Theodor Andrei – București

Premiul II, Selena Lupu – Galați

Premiul III, Ana Maria Picurici – Cîmpulung Muscel

Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese de Radu Șerban – Alexandra Lupoae, Galați

Premiul special al juriului – Florin Ciobanu, Roșiorii de Vede

Mențiune – Bianca Iancu, Slobozia

Premiul de popularitate – Anastasia Solomie, Arad

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories