Sancțiuni drastice după evenimentele de la Tg. Jiu: “18 sancțiuni contravenționale și dosare penale”. Ce amendă a primit Cristi Săpunaru, căpitanul alb-vișiniilor?

Sancțiuni drastice după evenimentele de la Tg. Jiu: “18 sancțiuni contravenționale și dosare penale”. Ce amendă a primit Cristi Săpunaru, căpitanul alb-vișiniilor?

Cristi Săpunaru, căpitanul echipei Rapid, a fost protagonist în cadrul incidentelor de la finalul partidei dintre FCU Craiova – Rapid.

Fotbalistul a primit o amendă în cuantum de 1.000 RON din partea Jandarmeriei din Craiova, potrivit sport.ro.

De asemenea, organele legii au emis un comunicat oficial în ceea ce privește sancțiunile care s-au dat după evenimentele neplăcute de la Târgu Jiu

Comunicat Jandarmeria Craiova: “18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.550 lei plus 3.000 lei amendă pentru FC.U. Craiova, clubul organizator”

„În completarea informațiilor comunicate oficial, cu privire la meciul de fotbal dintre echipele FC.U. Craiova 1948 și FC Rapid București, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova face următoarele precizări: ”Ca urmare a verificărilor efectuate până în acest moment, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.550 lei. Pentru nerespectarea obligațiilor ce-i revin conform legii, clubul organizator a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3000 lei”.

“Au fost întocmite actele de constatare, necesare începerii cercetării pentru o faptă de natură penală, prevăzută de Legea nr. 126/1995, privind regimul materiilor explozive”

Tot în comunicat se arată: “Cinci dintre persoanele sancționate sunt reprezentanți ai celor două cluburi de fotbal, care au fost sancționați cu amendă în valoare totală de 4.000 lei, pentru săvârșirea în public de fapte acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență si provocare și participare la scandal. Totodată, au fost întocmite actele de constatare, necesare începerii cercetării pentru o faptă de natură penală, prevăzută de Legea nr. 126/1995, privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare. Pe această cale, dezaprobăm orice formă de violență fizică sau verbală, din partea spectatorilor, a jucătorilor sau a reprezentanților oficiali ai cluburilor de fotbal.”, se arată în comunicatul emis de Jandarmeria din Craiova.

 

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories