Cinci staruri de la Hollywood au făcut lucruri nebunești, pentru a-și duce rolurile la un nivel de geniu!

Fără ezitare, a fi actor necesită multă dăruire și pasiune. Cu toate acestea, uneori, un rol poate necesita o muncă suplimentară, atât fizică cât și psihică. Astfel încât vedetele de film trebuie să interpreteze nu numai personalitatea unui personaj, ci și abilitățile acestuia.
5-Minutes Crafts a întocmit o listă de peste 10 actori și actrițe care și-au dus talentul la noi culmi și au trebuit să învețe abilități incredibile pentru a interpreta un rol.
Noi vom reda doar cinci dintre staturi, care ni s-au părut cele mai importante!

1. Natalie Portman a luat lecții de balet pentru filmul ”The Black Swan”. A luat Premiul Oscar, pentru cea mai bună actriță în 2010

AP/Associated Press/East News,©  Black Swan / Fox Searchlight Pictures și co-producători

Actrița s-a bazat pe fosta ei pregătire de balet pentru rolul ei din film, pe care îl primise între 4 și 13 ani. S-a întors la lecții de balet cu un an înainte de începerea filmărilor propriu-zise.
S-a antrenat cu binecunoscuta dansatoare de balet, Mary Helen Bowers , iar planul a inclus tonifiere intensă a mușchilor, exerciții pentru degetele de la picioare și înnot o milă pe zi. Chiar dacă actrița a recunoscut că are duble de dans care au ajutat-o ​​cu scenele dificile, rolul ei a dus -o în vârf și i-a adus premiul Oscar, pentru cea mai bună actriță în 2010.

2. Leonardo DiCaprio a învățat două limbi antice și a mâncat o bucată de ficat crud, pentru filmul ”The Revenant”. A luat premiul Oscar, pentru rol, în 2016

PHOTOlink/Everett Collection/East News ,©  The Revenant / New Regency Productions și co-producători

Pe lângă faptul că a mâncat o bucată crudă de ficat de bizon, în ciuda faptului că era vegetarian, Leonardo DiCaprio a muncit foarte mult, pentru ceea ce el descrie drept cea mai dificilă performanță din cariera sa de actor. Pentru rolul său din filmul ”The Revenant”, a trebuit să învețe mai multe lucruri noi, care au inclus tehnici de vindecare din cele mai vechi timpuri, aprinderea unui foc și vorbirea Pawnee și Arikara , două limbi diferite ale nativilor americani. Chiar dacă pregătirea sa a fost extrem de grea, dăruirea sa remarcabilă i-a adus un Oscar, pentru rol, în 2016.

3. Meryl Streep a învățat două limbi diferite pentru filmul ”Sophie’s Choice”. Starul a primit premiul Oscar, pentru cea mai bună actriță într-un rol principal.

Eric Catarina/Starface/STARFACE PHOTO /East News ,©  Sophie’s Choice / Incorporated Television Company (ITC) și co-producători

Eric Catarina/Starface/STARFACE PHOTO /East News ,©  Sophie’s Choice / Incorporated Television Company (ITC) și co-producători

Actrița a învățat germană și poloneză pentru a avea un accent autentic și pentru a-și interpreta rolul de refugiat polonez, în cel mai bun mod posibil. Se spune că ea a învățat din prima, de la unul dintre asistenții filmului. Datorită acestor eforturi grele, ea a primit premiul Oscar, pentru cea mai bună actriță într-un rol principal.

4. Margot Robbie a învățat să patineze pentru mine, Tonya. A fost nominalizată la Oscar și a câștigat și alte câteva premii pentru rol

LAURENT VU/SIPA/SIPA/East News ,©  Eu, Tonya / LuckyChap Entertainment și co-producători

Chiar dacă era  membră a unei echipe de hochei pe gheață, Margot Robbie nu avea prea multă experiență în patinaj înainte de a juca pe campioana de patinaj, Tonya Harding. Cu toate acestea, pentru a excela în performanța ei, Robbie a învățat să patineze alături de Sarah Kawahara, o coregrafă de patinaj apreciată care a ajutat-o ​​să se antreneze timp de trei luni înainte de filmare. Regimul lor a constat în exersarea de aproximativ patru ori pe săptămână, în care Robbie a făcut o treabă foarte bună, deoarece a fost nominalizată la Oscar și a câștigat și alte câteva premii pentru rol.

5. Adrien Brody a învățat să cânte piesele lui Chopin, la pian, pentru filmul ”The Pianist”. I-a fost înmânat premiul Oscar, pentru interpretarea sa excepțională.

Invision/Invision/East News ,©  The Pianist/RP Productions și co-producători

Pe lângă faptul că a slăbit 30 de kilograme, și-a lăsat mașină și un apartament, pentru a se conecta mai bine cu personajul său, Adrien Brody a trebuit să învețe pasajele lui Chopin la pian, pentru rolul său principal din ”The Pianist”. Munca sa impresionantă a fost apreciată pe scară largă, iar Brody a devenit câștigătorul unui Oscar, pentru interpretarea sa excepțională din film.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *