FCSB a rămas fără ultrașii de la Brigada Toranado 47, din Peluza Nord. Ce s-a intâmplat?

FCSB a rămas fără ultrașii de la Brigada Toranado 47, din Peluza Nord. Ce s-a intâmplat?

Liderul galeriei roș-albastre, Gheorghe Mustață a făcut un anunț fanii FCSB-ului înaintea meciului cu Anderlecht, de la 22:00.

FCSB va primi vizita lui Anderlecht, de la 22:00 în cel de-al doilea meci din grupele UEFA Conference League.

Brigada Toranado 47, din Peluza Nord a fost desființată

Chiar înaintea duelului cu belgienii, Gheorghe Mustață a anunțat că brigada Toranado 47, din Peluza Nord a fost desființată deoarece steagul lor a fost însușit de rivalii de la CSA Steaua.

Gheorghe Mustață: “Ăsta este codul ultrașilor. Rămâi fără steagul de brigadă, atunci și brigada respectivă se desființează automat”

În galerie acest lucru este o cutumă clară, atunci când steagul brigăzii este furat de către galeria adversă.

„Nu mă întrebați pe mine cum au rămas fără steag cei de la Tornado. Să îi întrebați pe cei din Peluza SUD de la CSA cum l-au luat. Avem informații că ei s-au ocupat de treaba asta. Însă, vă pot spune doar că, după ce băieții din Peluza Nord au rămas fără steag, brigada lor s-a desființat. Ăsta este codul ultrașilor. Rămâi fără steagul de brigadă, atunci și brigada respectivă se desființează automat”, a declarat Gheorghe Mustață pentru ProSport.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories