EXCLUSIV! Venus, târgul erotic de la Berlin, 2022, va răscoli și anul acesta inimile bărbaților. Staruri celebre din industria erotică vor face atmosfera incendiară

Cel mai mare târg erotic din lume se va desfășura la Berlin, în perioada 20-23 octombrie 2022.

Evenimentul este dedicat atât vizitatorilor cât și profesioniștilor în domeniu, dar și persoanelor private. Târgul este o privire de ansamblu cuprinzătoare asupra mărcilor premium naționale și internaționale, noilor veniți și tendințelor în domeniu.

SURSA FOTO:
https://www.facebook.com/venus.de/photos/

Expoziția de anul acesta este împărțită în trei mari secțiuni. Prima secțiune nu va cuprinde spectacole și nici concerte, ci doar produse noi și inovatoare în industria erotică, care vor fi prezentate într-o atmosferă plăcută de lounge.

A doua secțiune este cea a comerțului. Aici vor fi prezentate diverse grupe de produse și etichete din întreaga lume.

Venus, Berlin, 2022, show-uri de striptease și spectacole erotice la cel mai înalt nivel

Vedetele vor apărea live la dispoziția vizitatorilor pentru fotografii și autografe și diferite evenimente unde animatoarele vor invita persoane să li se alăture și să le descopere potrivit TradeFairdates.

SURSA FOTO: https://www.facebook.com/venus.de/photos/

În arena spectacolului totul este despre arta erotică. De la show-uri de striptease, până la spectacole erotice, totul fiind oferit la cel mai înalt nivel, însă cu garanția că fiecare vizitator își va găsi cel mai potrivit loc pentru el.

În 2017, în cele patru zile de eveniment, Târgul Erotic Venus  din Berlin a strâns nu mai puțin de 29.884 de vizitatori.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *