Alena Omovych mai tare ca surorile Kardashian pe rețelele de socializare. Care este motivul?

Cu peste 1,6 milioane de fani pe rețelele de socializare, Alena Omovych se numără printre cele mai cunoscute influencerițe din Ucraina. La numai 27 de ani, ucrainianca  le întrece chiar și pe surorile Kardashian cu silueta sa de invidiat!

După cele trei operații pentru mărirea sânilor și multe alte intervenții la nivelul taliei și posteriorului, Alena a ajuns să arate ca „un personaj din jocurile video”.

Alena Omovych, bomba sexy care le-a întrecut pe surorile Kardashian pe rețelele de socializare

Sunt foarte mulți fani care o venerează și îi transmit felicitări pentru aceste transformări remarcabile dar sunt și  persoane care spun că tânăra a exagerat la maximum.

„Sânii ei sunt dubli ca mărime, dar să zicem că unora le place așa. Însă implanturile din posterior sunt un coșmar. Ce urmează? Un al treilea sân?”, a fost comentariul lăsat de un internaut la una dintre postările tinerei.

Fanii tinerei ucrainience o apostrofează în spațiul online

La anii aceștia arată bine, sau cel puțin așa spun cei care o urmăresc pe Instagram, însă mulți sunt de părere că operațiile pe care le-a făcut se vor transforma cu trecerea anilor într-un adevărat dezastru.

„Mi-e frica de felul în care o să arați când vei avea 50 de ani. Erai o fată drăguță, o frumusețe naturală”, i-a mai scris un urmăritor.

Sursă foto: Instagram / Alena Omovych

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *