Chivu numai vrea să se întoarcă în România. Ce își dorește fostul căpitan al Naționalei?

Fostul căpitan al Naționalei României, Cristi Chivu, numai vrea să se întoarcă în România!

Inter Milano a acumulat doar 12 puncte în primele opt etape din Seria A, ocupând locul 9 și din această cauză traversează o perioadă grea. Inter Milano îl vrea ca antrenor pe Cristi Chivu?

Cristi Chivu ar avea ofertă pentru locul de antrenor la echipa italiană, dar și Dejan Stankovic, fostul coleg al românului, conform sport.ro

Dejan Stankovic s-a înțeles deja cu șefii grupării genoveze și ar urma să semneze cu noua sa echipă, notează AS.com.

Staff-ul clubului a fost nevoit să ia o decizie în care, să-l înlocuiască pe actualul antrenor, Simone Inzaghi (46 de ani) cu un alt antrenor mai bun, care ar putea duce echipa spre victorie.

Italienii au scris că Inzaghi este ”pe făraș” la Inter, meciul cu Barcelona din Champions League urmând să fie decisiv pentru viitorul său la echipa de pe ”Meazza”.

„După ce și-a început cariera de antrenor pe bancă în 2018 la Nerazzurri under-14, Chivu a fost tehnician în Primavera din vara anului 2021, iar sezonul trecut a câștigat Scudetto.

Chivu, astfel, va prezenta cea mai logică alegere internă, urmând să fie evaluat până când se încheie Campionatul Mondial”, a informat presa italiană, Tuttosport.

Sampdoria a început cu stângul sezonul cum nu se putea mai rău, în Italia. Est este ultima în campionat și l-a demis recent pe antrenorul Marco Giampaolo.

Cristi Chivu, dorit ca antrenor de Inter Milano

Principalul favorit ar fi Cristi Chivu (41 de ani), antrenorul care a trecut pe la formațiile U14, U17, U18 și Inter Primavera, îndreptățit să preia echipa nerrazzurilor.

Fostul căpitan al echipei naționale dorește în continuare să rămână în Italia, unde să evolueze în calitate de antrenor la nivel de Serie A, la Inter Milano. Cristi Chivu nu mai vrea să se întoarcă în România.

Ca jucător la jucător la Inter, Chivu a bifat 169 de apariții, a înscris trei goluri și a pasat decisiv de șapte ori. La națională, românul a fost convocat de 75 de ori și a marcat trei goluri.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *