”Tata o călca în picioare, o învia cu apă!”. Ce DEZVĂLUIRI a făcut Giani Kiriță în ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”?

GIANI KIRITA FOTO: GSP.RO

Giani Kiriță a avut un moment vulnerabil și foarte sensibil în emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, amintindu-și cu regret de copilărie: ”Tata o călca în picioare, o învia cu apă!.

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este un reality-show în care o serie de vedete trăiesc împreună într-un mediu din junglă timp de câteva săptămâni, concurând pentru a fi încoronat(ă) „Regele” sau „Regina” junglei”. Reality-show-ul se bazează pe formatul britanic I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! care a fost lansat în 2002, în Marea Britanie.

Printre vedetele care au răspuns provocării din anul 2022, se numără Lidia Buble, Cornel Palade, Tania Popa, Giani Kiriță, Mara Bănică, Cristian Mitrea, Anisia Gafton și Bia Khalifa, Alexandru Bogdan, Răzvan Gabriel Botezatu, Paul Octavian Diaconescu. Cântăreața AMI și chef-ul Salvo Lo Castro s-au alăturat celor două echipe, în episodul 5.

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a debutat la PRO TV, pe 4 septembrie 2022 și este găzduit de Cabral Ibacka și Adela Popescu. Pe 8 august 2022 au fost dezvăluite și numele celor douăsprezece celebrități care au intrat în competiție în prima zi.

După o pauză de șapte ani, PRO TV a anunțat la mijlocul anului 2022, reluarea show-ului și producția sezonului 2, în Republica Dominicană.

Giani si mama sa

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, vine cu o serie de mărturisiri impresionante

Fotbalistul, Giani Kiriță, a dezvăluit colegilor din tabără, despre cum și-a trăit copilăria într-o familie, unde existau scandaluri zilnice. Tatăl său venea acasă, se îmbăta și apoi o bătea pe mama lui în așa hal încât, după fiecare bătaie fără motiv, o învia cu apă.

”Mama a făcut foarte multe sacrificii pentru mine și sora mea, ne-a educat, ne-a trimis la școală, ne-a învățat cum să fim în viață. A vrut să mă avorteze, a zis că nu mai poate… Ala venea, se îmbăta și o bătea degeaba. Tata o călca în picioare, o învia cu apă! Ca să știți că de asta sunt așa…”, le-a dezvăluit Giani Kiriță, colegilor din tabără.

”Pentru mine, mama mea este Dumnezeu. A fost și mamă, și tată. O vreau sănătoasă, să aibă tot ce și-a dorit ea, s-a chinuit cu noi. Trebuie să-i fac statuie! Nu există așa ceva pentru mine. Singurul moment în care mă emoționez e atunci când vorbesc despre ea”, a mai spus fotbalistul.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *