,

Zăvoranu: ”Cruduța face reclamă la vodka, pentru că ei îi place băutura!”

Zăvoranu: ”Cruduța face reclamă la vodka, pentru că ei îi place băutura!”

Oana Zăvoranu atacă majoritatea vedetelor în emisiunea ei, dar cu Daniela Crudu a făcut o excepție. ”Cruduța face reclamă la vodka, pentru că ei îi place băutura!”, susține actrița.

Binecunoscuta Querida nu mai are nevoie de prezentări, dar pentru cine n-o cunoaște, este una dintre cele mai excentrice vedete din showbizz-ul românesc.

Pe numele adevărat, Ioana Zăvoranu este o binecunoscută actriță, moderatoare de televiziune, femeie de afaceri, cântăreață și model din România.

Emisiunea Oanei, de pe Youtube, este un pamflet și comentariile ei au deranjat multe vedete sau influenceri din România.

Oana, fiind o femeie inteligentă, a știut cum să transforme aceste atacuri într-o emisiune de calitate, urmărită de mulți fani și astfel a făcut și rating.

Zăvoranu nu iartă pe nimeni, dar a făcut o excepție de la regulă.

Daniela Crudu
Cruduta face reclama la vodka, pentru ca-i place sa bea FOTO a1.ro

Cruduța face reclamă la vodka, pentru că ei îi place băutura!

Vedeta de televiziune și-a recunoscut simpatia pentru fosta asistentă din showbiz, singura pe care n-a criticat-o prea dur. Este vorba despre Daniela Crudu, cunoscută de public drept Cruduța.

”Daniela Crudu, zis și Cruduța, face reclamă la vodka, pentru că ei îi place băutura! Și la păcănele, nu ne place treaba asta deloc. Crudu își asumă că îi plac domnii cu bănuți. De ce să iei unu sărac dacă e… Mai bine iei unu cu bani. Decât bătrână, bolnavă și urâtă, mai bine frumoasă, tânără și bogată.

E frumușică, nu deranjează. Pe mine personal nu mă deranjează. În afară că nu mai seamănă cu ea și și-a făcut și ea niște nike-uri de sprâncene și e prea operată. Una peste alta nu deranjează.
Mai are și ea niște mocangeli. Face reclamă la un magazin de haine. Mocangește și ea o haină, două. Mă rog, nu este atât de deranjant.

Nu ți se pare low, cum ți se pare Loredana Chivu. Este o asistentă TV care s-a păstrat în limitele bunului simț zic eu, totuși. Nu rupe șnițelele, nu face reclamă la cozonăcei, nicu la bulion. Bravo!”, a spus Oana Zăvoranu, în cadrul emisiunii sale.

Din aceste comentarii reiese că Oanei îi place de Daniela, fiindcă ea nu face reclamă la orice și că este una dintre vedetele care și-a păstrat un bun simț în viață și imagine.

 

Ne poți contacta la adresa de mail: luminita652001@yahoo.com.
Ne poți trimite un pont, imagini, video sau să ne informezi despre ceva ce poate ne-a scăpat!

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories