Dorinel Munteanu: “Dacă nici în grupa asta nu ne calificăm…”

Fostul mijlocaș al echipei naționale, Dorinel Munteanu, a comentat grupa tricolorilor în lupta pentru a ajunge la Campionatul European.

Dorinel le transmite un mesaj puternic jucătorilor naționalei. Acesta spune că tricolorii nu trebuie să se mulțumească doar cu locul 2, ci pot chiar tinde spre a fi liderul grupei.

Dorinel Munteanu: “Ar fi foarte rușinos să ne încurcăm cu Kosovo, Belarus și Andorra! Eu cred că am învățat din greșeli și vom arăta altfel”

Naţionala de fotbal a României a fost repartizată într-o grupă accesibilă în preliminariile Campionatului European – EURO 2024, alături de Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra, potrivit tragerii la sorţi efectuate duminică la Frankfurt.

“Chiar și pentru locul 1, dacă suntem atenți. Erau grupe mult mai dificile. Norocul a ținut tot timpul cu noi, dar nu am știut să profităm. Să dea Dumnezeu să ne calificăm și acum din urna a treia.

Sperăm să se calmeze lucrurile la echipa națională și să mergem la Campionatul European. Cu Israel a fost un meci amical. E altceva față de un meci amical și nu știu cât contează că am jucat cu ei. Dar eu cred că suntem favoriți în fața lor. Ar fi foarte rușinos să ne încurcăm cu Kosovo, Belarus și Andorra! Eu cred că am învățat din greșeli și vom arăta altfel.

Dorinel Munteanu: “Elveția e cea mai periculoasă echipă, dar putem să scoatem puncte și cu ei. Norocul a fost de partea noastră”

E părerea lui Dan (Petrescu) că fotbalul din Kosovo e peste al nostru. Naționala lor nu e compusă numai din jucători de la Ballkani. Elveția e cea mai periculoasă echipă, dar putem să scoatem puncte și cu ei. Norocul a fost de partea noastră.

Deci eu nu iau în calcul să nu ne calificăm! Sunt foarte optimist. Dacă nici în grupa asta… Generația mea s-a calificat la două Campionate Mondiale și două Europene. Nu știu de ce am avut rezultate mai slabe la EURO”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit Fanatik.

În urma tragerii la sorţi au rezultat şapte grupe de câte cinci echipe şi trei grupe de câte şase

Grupa A: Spania, Scoţia, Norvegia, Georgia, Cipru;

Grupa B: Olanda, Franţa, Irlanda, Grecia, Gibraltar;

Grupa C: Italia, Anglia, Ucraina, Macedonia de Nord, Malta;

Grupa D: Croaţia, Ţara Galilor, Armenia, Turcia, Letonia;

Grupa E: Polonia, Cehia, Albania, Insulele Feroe, Rep. Moldova;

Grupa F: Belgia, Austria, Suedia, Azerbaidjan, Estonia;

Grupa G: Ungaria, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Lituania;

Grupa H: Danemarca, Finlanda, Slovenia, Kazahstan, Irlanda de Nord, San Marino;

Grupa I: Elveţia, Israel, România, Kosovo, Belarus, Andorra;

Grupa J: Portugalia, Bosnia-Herţegovina, Islanda, Luxemburg, Slovacia, Liechtenstein.

Despre mine

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *