Medicina caracaleană, la înălțime! Zilele Medicale Caracalene au ajuns la cea de-a XII-a ediție

Sala de spectacole a Teatrului Național din Caracal va fi în perioada 13 -16 octombrie a.c. gazda ediției a XII-a Conferinței medicale regionale “Zilele Medicale Caracalene”.

Specialiști de anvergură de la centre universitare cu tradiție, precum cele din București și Craiova vor fi la Caracal la Zilele Medicale Caracalene

Evenimentul medical a devenit etalon pentru lumea medicală la nivel local și regional, adunând sub cupola Teatrului Național ediție după ediție specialiști de anvergură de la centre universitare cu tradiție, precum cele din București și Craiova.

Foto: Andi Sarbu

Conferința medicală regională la care sunt invitați să participe medici din județ dar și din centrele universitare este organizată de Colegiul Medicilor din Olt, Spitalul Municipal Caracal dar și cu ajutorul factorilor decizonali de la nivelul comunitații.

Ultima ediție a evenimentului medical a avut loc în 2019 din cauza pandemiei 

Ultima ediție a evenimentului medical devenit tradițional la Caracal, în Câmpia Romanațiului, a avut loc în 2019 . A fost un real succes pentru medicii și actul medical înfăptuit în această zonă, după care timp de doi ani Zilele medicale caracalene nu au mai putut fi organizate din cauza pandemiei.

Medicii care vor participa la acestă Conferință medicală vor primi 18 ore EMC (Educație Medicală Continuă).

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *