Erotismul se mută în Slovenia. Ljubljana, gazda Erotic Days

In capitala Sloveniei la Ljubljana va avea loc un eveniment unic, exclusivist în lume în domeniul industriei pentru adulți vineri, 18 noiembrie și sâmbătă, 19 noiembrie 2022.

Pe  nu mai puțin de șase scene diferite, capitala va găzdui mulți actori  care ajung în vârful industriei de divertisment și artă a erotismului.

Aceste „Stars” de renume mondial se vor afla în capitala Sloveniei având-ul ca amfitrion pe actorul italian al filmelor pentru adulți Rocco Siffredi.

Staruri celebre al filmelor pentru adulți, prezente la Lublijana, la Erotic Days

Alături de acesta vor apărea cele mai mari nume din industrie, precum Cherry Kiss (Femeie Interpretă a Anului 2021), Vince Karter (Cel mai bun interpret masculin al anului 2022), Anna De Ville (Câștigătoare pentru cea mai bună scenă pentru fete în 2020), Alexis Crystal (3 x interpretul străin al anului), Scott Ian, Britanny Bardot (3 x câștigător al premiului AVN… ), Sin Diamond, Mugur, Aubrey Black (cel mai bun interpret australian), Aaron Rock, Rika Fane (Chech Erotic Awards Scarlet), Jaxon Wolf, starul în devenire croat Sweet Mery, Mary Rider, Capitano Eric.

Toată această pleiadă de nume vor fi însoțite de alte  45 de nume care apar în 100 de evenimente diferite. În două zile pe șase scene,  se vor desfășura spectacolele de scena principală, până la spațiul educațional și Freeky al teatrului, unde vor avea loc antrenamente, scena Spicy Swingers, spațiul Ladies în scena VIP, etc.

Evenimentul este destinat doar vizitatorilor peste 18 ani. Experimentați atmosfera pasională și de neuitat a târgului erotic Eroticdays, unde dansatorii vor concerta pe 18 și 19 noiembrie la locația: L – 56, Litostrojska ulica 56 din Ljubljana.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *