Ion Doldurea: “Subtraversarea drumului și a căii ferate, cea mai frumoasă realizare pe care am reușit să o facem”

Ion Doldurea: “Subtraversarea drumului și a căii ferate, cea mai frumoasă realizare pe care am reușit să o facem”.

Modernizarea și extinderea lucrărilor la sistemul de canalizare a orașului Caracal continuă într-un ritm alert.

Potrivit  primarului, Ion Doldurea, proiectul inițial presupunea ca lucrarea să aibă loc de la stația de epurare, de la Opincaru și să vină pe lângă pârâu pentru a ajunge la Intersecția cu Vornicul Ureche, apoi să se continue până în dreptul străzii Antonuis Caracalla până în zona Parcului Poroineanu.

“Proiectul inițial presupunea ca această lucrare să aibă loc de la stația de epurare, de la Opincaru, să vină practic pe lângă pârâu, să ajungă până la intersecția cu Vornicu Ureche. Să fie acolo în mijlocul străzii un cămin de 8,5 metri. După aceea să vină până în dreptul străzii Antonius Caracalla și să continue până în zona Parcului Poroineanu”, a declarat Ion Doldurea, primarul caracalean,într-un anunt pe pagina oficială de facebook a Primăriei  Caracal. 

Ion Doldurea: “Este mai ușor și pentru constructor, este mult mai simplu și pentru noi, pentru că nu mai stricăm 1,5 km de stradă”

După discuții care au durat mai bine de un an de zile s-a reușit modificarea proiectului pentru a se realiza subtraversarea drumului, cât și a căii ferate, fără a se mai afecta tronsonul 1 Decembrie – Vornicul Ureche.

 “Am reușit după un an și ceva de discuții, să deviem, să schimbăm, să modificăm acest proiect care presupunea că ani de zile, acest drum nu mai era practicabil și este singura intrare dinspre București, să deviem , să facem subtraversarea drumului, după care și subtraversarea căii ferate și vom merge pe cursul pârâului până în strada Antonius Caracalla până la intersecția cu Vornicul Ureche, fără să mai afectăm tronsonul 1 Decembrie -Vornicul Ureche.

Este mai ușor și pentru constructor, este mult mai simplu și pentru noi, pentru că nu mai stricăm 1,5 km de stradă. Este una dintre cele mai frumoase realizări pe care am reușit să le facem, împreună cu proiectantul, cu cei de la CAO și bineînțeles cu constructorul”  – a încheiat edilul-șef al municipiului Caracal.

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *