Monica Dumitru și copiii de la Cercul de chitară, întâlnire pe insula din parc în cadrul Bibliotecii de vacanță

Monica Dumitru și copiii de la Cercul de chitară, întâlnire pe insula din parc în cadrul Bibliotecii de vacanță.

Biblioteca de vacanță un proiect inițiat de Biblioteca Municipală “Virgil Carianopol” în colaborare cu Primăria Caracal a avut un real succes și în această vară.

Copiii de toate vârstele au poposit în Parcul “Constantin Poroineanu” pentru a-și petrece timpul liber într-un mod constructiv participând la diferite activități realizate de personalul bibliotecii și Centrului Cultural Municipal “Radu Șerban”.

In fiecare joi, pe insula din Parcul “Constantin Poroineanu”, pe perioada Bibliotecii de vacanță copiii de la Cercul de chitară îndrumați de maestrul muzical Monica Dumitru  își dau întâlnire pentru a pregăti din timp repertoriul la spectacolele ce or să urmeze în viitorul apropiat.

Zilele trecute noi cei de la andinews.ro am făcut un popas pe insula și am asistat la întâlnirea cercului de chitară unde pregătirile erau în toi.

Monica Dumitru, un nume arhicunoscut publicului caracalean. De 36 de ani activează ca maestru muzical al cercului de pian și chitară în cadrul Centrului Cultural Municipal Caracal.

De numele său se leagă și înființarea grupului Allegro, grup cu care a susținut nenumerătate spectacole pe scena Teatrului Național.

Monica Dumitru a obținut și numeroase premii în decursul carierei sale, cât și cu grupul Allegro al cărui fondator este.

IMG_2465
IMG_2467
IMG_2468
IMG_2472
IMG_2470
previous arrow
next arrow
De asemenea maestrul muzical originar din Pitești, stabilit în Caracal, are și o activitate teatrală în cadrul echipei Teatrului Național din Caracal, fiind colegă de generație cu:  Florin Beciu, regretatul  regizor de la Teatrul Național care a decedat în acest an, Florian Teodorescu, fostul coregraf al Ansamblului Folcloric “Romanați” și fost director al Centrului Cultural Municipal
Caracal, Daniel Voicu, maestru muzical la nai și dirijorul Ansamblul Folcloric “Romanați, Ligia Pavel, fost director și dânsa al Centrului Cultural “Radu Șerban”, și nu în ultinul rând,  Viorel Chirea, artist plastic la Centrul Cultural “Radu Șerban”.
Cei amintiți  au format în urmă cu ceva vreme  o trupă de teatru care an de an au jucat pe scena Teatrului Național și nu numai piese de teatru care au încântat publicul caracalean obținând numeroase premii.
IMG_2476
IMG_2478
IMG_2487
IMG_2490
IMG_2494
previous arrow
next arrow

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *