March 5, 2024

Ansamblul Folcloric “Romanați”, prezent la Festivalul Concurs Internațional de Folclor “Peștișorul de aur”, ediția XXIX-a

Ansamblul Folcloric “Romanați”,prezent la Festivalul Concurs Internațional de Folclor “Peștișorul de aur”, ediția XXIX-a.
Membrii ansamblului caracalean sunt prezenți zilele acestea la Tulcea, acolo unde se desfășoară cea de-a XXIX-a ediție a Festivalului Concurs Internațional de Folclor  “Peștișorul de Aur”.
Festivalul de Folclor de la Tulcea a atras participarea unui număr  impresionant de ansambluri de peste hotare din țări precum Franța, Spania, Grecia, Armenia, Republica Moldova, Israel, Letonia, Lituania, Croația, Ungaria, Cipru și nu numai.
Evenimentul este organizat de Ministerul Educaței Naționale, ISJ Tulcea, Consiliul Județean Tulcea, Primăria Tulcea, Palatul Copiilor Tulcea și Ansamblul Artistic Profesionist “Baladele Deltei” .
Mesajul  de susținere a membrilor Ansamblului Folcloric “Romanați” a fost postat în urmă cu câteva minute pe pagina oficială a Centrului Cultural  Municipal “Radu Șerban”
“Ținem pumnii Ansamblului Folcloric Romanați din Caracal, prezent zilele acestea la cea de-a XXIX-a ediție a Festivalului-Concurs Internațional de Folclor ”Peștișorul de Aur” ce se desfășoară la Tulcea.
De-a lungul timpului, festivalul a atras participarea unui număr impresionant de ansambluri de peste hotare din țări precum Franța, Spania, Grecia, Armenia, Republica Moldova, Israel, Letonia, Lituania, Croația, Ungaria, Cipru, Venezuela, Rusia, Bulgaria, Polonia, Georgia, Ucraina, Macedonia, Serbia, Slovacia, Mexic, Coreea de Sud, Vietnam, China, Algeria, Turcia.
Evenimentul este organizat de către Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, Consiliul Județean Tulcea, Primăria Tulcea, Palatul Copiilor Tulcea și Ansamblul Artistic Profesionist ”Baladele Deltei” – se arată în comunicat.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Cartierul HCC reabilitat prin fonduri europene. Lucrările vor demara în maxim două luni
Next post Monica Dumitru și copiii de la Cercul de chitară, întâlnire pe insula din parc în cadrul Bibliotecii de vacanță

You cannot copy content of this page