S-a dat startul Bibliotecii de vacanță! Zeci de copii au venit în Parcul “Constantin Poroineanu”

S-a dat startul proiectului Bibliotecii de vacanță! Zeci de copii au venit în Parcul “Constantin Poroineanu”.

Așa cum vă anunțam încă de săptămâna trecută, astăzi,  s-a dat startul Bibliotecii de vacanță, proiect realizat de Biblioteca Municipală “Virgil Carianopol” în colaborare cu Primăria Caracal.

Incă de la primele ore ale dimineții personalul bibliotecii a ajuns la locație în parcul “Constantin Poroineanu” pentru a pune la punct ultimele detalii legat de amenajarea spațiului.

Biblioteca de vacanță, mod de petrecere a timpului în aer liber 

Incepând cu orele 10:00, zeci de copii au venit însoțiți de părinți sau bunici pentru a lua parte la  diferitele acțiuni de petrecere a timpului în aer liber.

Biblioteca de vacanță se va desfășura în perioada 3 iulie -31 august. Au fost amenajate hamace pentru lectură, etajere și mese, băncuțe și scaune în proximitatea monumentului Evocare 1848 din Parcul Poroineanu, iar programul va fi zilnic, de luni până vineri, orele 10,00 – 13,00.

Cei mici vor participa la fel de fel de concursuri cum ar fi: concurs de ghicitori, desene pe o temă dată.  În program vor fi și momente care marchează evenimente importante, de exemplu 31 august – Ziua Limbii Române”, a declarat Vera Grigorescu, coordonatorul Bibliotecii Municipale „Virgil Carianopol”.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *