Liceul Teoretic “Mihai Viteazul”, în topul liceelor din județul Olt la Bacalaureat. 9,93, cea mai mare medie, sesiunea iunie-iulie 2023

Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” din Caracal,  în topul liceelor  din județul Olt la Bacalaureat.  9,93, cea mai mare medie, sesiunea iunie-iulie 2023.

Ministerul Educației a publicat astăzi rezultatele examenului de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2023.

9,93 cea mai mare medie la Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2023, la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” din Caracal 

La nivelul județului Olt rata de promovabilitate este de 73,3%.

Cea mai mare medie este de 9,93 fiind obținută nu mai puțin de patru candidați de la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” din Caracal, Liceul Teoretic  “Nicolae Titulescu”  și  Colegiul Național  “Radu Greceanu” din Slatina – 2 medii.

Contestațiile pot fi depuse până astăzi de 3 iulie , în intervalul orar 12:00- 18:00 inclusiv prin mijloace electronice.

Candidații care contestă rezultatul inițial al evaluării trebuie să  completeze, să semneze și să depună prin mijloace electronice  și o declarație tip  în care se menționează  faptul că au luat la cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației se poate modifica , după caz, prin creștere sau descreștere.

7 iulie este data la care se vor afișa rezultatele finale după soluționarea contestațiilor. 

Brăila, Cluj și Iași sunt județele cu cea mai ridicată rată de promovare la Bacalaureat 2023 – sesiunea iunie-iulie, cu peste 85%, în timp ce Ilfovul are cea mai slabă rată – puțin peste 50%, mult sub media națională de 78,4% pe promoția curentă, potrivit datelor făcute publice luni de Ministerul Educației potrivit edupedu.ro

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *